Καμμένος σε Παπαχριστόπουλο: Αν δεν παραιτηθείς αύριο, θα σε διαγράψω

Καμμένος σε Παπαχριστόπουλο: Αν δεν παραιτηθείς αύριο, θα σε διαγράψω

Φεβρουάριος 07, 2019 - 12:15
1 σχόλια

Τελεσίγραφο στον Θανάση Παπαχριστόπουλο να παραδώσει την έδρα του έως το πρωί της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου έδωσε ο Πάνος Καμμένος ξεκαθαρίζοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα διαγράψει τον βουλευτή.

«Αν μέχρι αύριο το πρωί (σ.σ. εννοεί το πρωί της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου) ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος δεν παραιτηθεί από βουλευτής, τότε θα διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ αμέσως μετά την ολιγόλεπτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που συνεκλήθη με αποκλειστικό θέμα τον Θ. Παπαχριστόπουλο είπε πως «ομόφωνα ζητήσαμε από τον κ. Παπαχριστόπουλο να παραδώσει την έδρα του στους ΑΝΕΛ πριν την έναρξη της συζήτησης στην Ολομέλεια του Πρωτοκόλλου για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ (σ.σ. αρχίζει αύριο στις 10:00)» και πρόσθεσε ότι «ο κ. Παπαχριστόπουλος αρνήθηκε λέγοντας ότι έχει υποσχεθεί στον Πρόεδρο της Βουλής να ψηφίσει το πρωτόκολλο» για να υπογραμμίσει «δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψουμε μέλος της ΚΟ των ΑΝΕΛ να εκτελέσει την Μακεδονία».

Πληροφορίες protothema.gr

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αγρίεψε ο Πάνος θα του κλάσει πάντως τα φρύδια ας είναι καλά ο συριζα που μαζεύει όλους τους κατατρεγμένους

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.