Καμμένος: Καταψηφίζουμε, αποσύρουμε υπουργούς και συνεχίζουμε

Καμμένος: Καταψηφίζουμε, αποσύρουμε υπουργούς και συνεχίζουμε

Νοέμβριος 10, 2018 - 16:01
2 σχόλια

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, από την οποία απουσίαζαν Κουντουρά και Κουίκ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιβεβαίωσε ουσιαστικά τον Αλέξη Τσίπρα που δήλωσε χθες στον Alpha ότι ο Καμμένος δεν θα ρίξει την κυβέρνηση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η «γραμμή» Καμμένου ήταν: Καταψηφίζουμε τη συμφωνία των Πρεσπών, αποσύρουμε τους υπουργούς μας και συνεχίζουμε. Εννοώντας προφανώς ότι θα εξακολουθήσει να παρέχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα και άρα δεν θα υποστεί απώλεια δεδηλωμένης. 

Στην συνεδρίαση, συζητήθηκαν και οι προτάσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Σύμφωνα με πηγές από τους ΑΝΕΛ, οι προτάσεις εγκρίθηκαν ομόφωνα και θα παρουσιαστούν τις επόμενες ημέρες. Οσο για το θέμα της στάσης των ΑΝΕΛ στο θέμα του συμφώνου Εκκλησίας-Πολιτείας, ο Πάνος Καμμένος έλεγε σε συνομιλητές του, μετά την συνεδρίαση: «Ας αποφασίσει η Εκκλησία πρώτα». 

Από τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ απουσίαζαν η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά που βρίσκεται στο Λονδίνο -με αφορμή την έκθεση τουρισμού WTM- και ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ που είναι στην Κένυα για την προετοιμασία επιχειρηματικής αποστολής.

(ΠΗΓΗ: iefimerida.gr)

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Πιστεύω πως μετά από αυτό όσοι σε ψήφισαν πρέπει να είναι πολύ υπερήφανοι κρατάς πάντα τον λόγο σου. Οσο είμαι εγώ είχες πει δεν πρόκειται να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών, μπράβο σου πάνω από όλα είσαι άντρας που τιμάει τον λόγο του

Καμμενος: Καταψηφίζουμε, αποσύρουμε υπουργούς κ συνεχίζουμε.. ροχαλιζοντας στον ξύπνιο μας πάνω στα μικρόφωνα των δημοσιογράφων

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.