Καμμένος από Τρίπολη: Οι εποχές των ρουσφετιών τελείωσαν (video)

Καμμένος από Τρίπολη: Οι εποχές των ρουσφετιών τελείωσαν (video)

Ιούλιος 30, 2015 - 12:38
8 σχόλια

Στη τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2015 Δ'  ΕΣΣΟ , την Πέμπτη 30 Ιουλίου, στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Τρίπολη βρέθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός έφτασε με ελικόπτερο της αεροπορίας στρατού περίπου στις 10:00, ενώ φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος από την τελετή ορκωμοσίας, αφού όπως είπε έχει υπηρετήσει  και ο ίδιος στην 124 ΠΒΕ.

Δήλωσε ότι οι εποχές των ρουσφετιών τελείωσαν κι ότι πλέον όλοι θα αντιμετωπίζονται ισότιμα και θα τηρούνται αυστηρά οι μεταθέσεις. Ο κ. Καμμένος θέλησε από την Τρίπολη να ανακοινώσει ότι θα δώσει την ευκαιρία κατάταξης στις ένοπλες δυνάμεις, εθελοντικά στις Ελληνίδες.

Ο υπουργός στάθηκε πολύ στο γεγονός ότι ούτε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης αλλά ούτε ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής βρέθηκαν στην ορκωμοσία.

Λυπάμαι πολύ γιατί παρότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τις ένοπλες δυνάμεις, από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, να διατηρήσουμε τις μονάδες όπως της Τρίπολης, οι τοπικές αρχές μας αγνόησαν

Το αεροδρόμιο της Τρίπολης είναι μάχιμο και σκοπός μας είναι να μην κλείσουν οι μονάδες, αλλά να υπάρξει μία αναδιάρθρωση στις ένοπλες δυνάμεις που θα βοηθήσει στον αμυντικό σχεδιασμό.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Καμμένος από Τρίπολη: Οι εποχές των ρουσφετιών τελείωσαν


8 Σχόλια

Και καλα σου εκαναν . Εγω τρεχω ναβρω λεφτα για φπα και εφορια και εσυ μου ερχεσαι με ελικοπτερο. Αραγε με 50 ευρω καυσιμα να ηρθε το ελικοπτερο????

Μαχιμο το αεροδρομιο της Τριπολης με δυο πετζετε πυροσβεστικα. Που εκανες μαχιμη θητεια εσει??????? Εισουν και ετοιμως να διασφαλισεις την ταξη στην χωρα!!!!!!!!!!

Σαν σύντροφος ένα ρίγος για τον υπουργό της αριστερής κυβέρνησης το'νοιωσα

Μόλις έρθει ο Τούρκος και σου πη.......ει την γυναίκα έλα να μας τα ξαναπείς 14:17. Και μην πεις τι μας λες τώρα, λουφαγμένος στην ομπρέλα της Ε.Ε.

@ 14.53 γι'αυτό οι ετοιμοπόλεμοι στρατογραφειοκράτες είναι συνταξιούχοι στα 46 τους, επειδή μετά γίνονται .....πολιτοφύλακες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.