Καμίνης από Τρίπολη: Ας σοβαρευτούμε, όχι άλλους σκυλοκαβγάδες (pics,vid)

Καμίνης από Τρίπολη: Ας σοβαρευτούμε, όχι άλλους σκυλοκαβγάδες (pics,vid)

Οκτώβριος 03, 2017 - 21:00
7 σχόλια

Στην Τρίπολη βρέθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης στο πλαίσιο περιοδειών που πραγματοποιεί ενόψει των εκλογών που θα αναδείξουν τον πρόεδρο της Κεντροαριστεράς.

Ο κ. Καμίνης στο πρόγραμμά του περιελάμβανε συνάντηση  με τον δήμαρχο Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλο, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, τον δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννη Μπουντρούκα και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Αρκαδίας, Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο.

Λίγο μετά τις 19:00 ο δήμαρχος Αθηναίων έφτασε στην πλατεία Άρεως και στο ξενοδοχείο «Μαίναλο» όπου και μίλησε. Ομιλία την οποία προλόγισε ο κ. Βαρελάς Σωτήρης.

Σε δηλώσεις του αναφέρθηκε  σ την παρουσία του στην Αρκαδία και σ τις επαφές που είχε με αυτοδιοικητικούς. Χαρακτήρισε ως διαφωτιστικές τις συναντήσεις και τις επαφές που είχε με τους αιρετούς αναφέροντας ότι οι αυτοδιοικητικοί μεταξύ τους μπορούν και επικοινωνούν πάρα πολύ γρήγορα γιατί υπάρχει η κοινή  φύση της δουλειάς.

Για τις εκλογές της μεγάλης  δημοκρατικής παράταξης είπε ότι ο κόσμος έχει μία μεγάλη προσμονή , να δει την παράταξη να φτάσει τα μεγάλα ιστορικά της μεγέθη.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ενωθούμε, έτσι πρέπει να  μεγαλώσουμε την παράταξη

Η παράταξη τόνισε ότι καλείται να αλλάξει το πολιτικό σύστημα της χώρας, το οποίο έχει φτάσει σε αδιέξοδο και δυστυχώς υπάρχουν σκυλοκαβγάδες.

Ο κόσμος ανταποκρίνεται, ελπίζει, και αυτή την ελπίδα δεν πρέπει να την διαψεύσουμε, έτσι δεν πρέπει να κοιτάξουμε μόνο το αύριο, αλλά το μεθαύριο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Καμίνης από Τρίπολη: Ο κόσμος ανταποκρίνεται κι ελπίζει


7 Σχόλια

εκείνος ο Μήτσος βρε παιδιά γιατί εκεί στο βάθος ... φοβάται να βγει μπροστά ή έκανε αγγαρεία ????

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΙΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΑΓΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΟΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.