«Καμία νομιμοποίηση δεν έχει ο κ. Νίκας να παρεμβαίνει στην λειτουργία του ΠεΣυ»

«Καμία νομιμοποίηση δεν έχει ο κ. Νίκας να παρεμβαίνει στην λειτουργία του ΠεΣυ»

Ιούνιος 26, 2019 - 19:43
5 σχόλια

Με αφορμή το θέμα της σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το έργο ψηφιοποίησης χειρογράφων και καταλογογράφησης υλικού της ΙΜ Βουλκάνου, την Τετάρτη 26 Ιουνίου στη συνεδρίαση του ΠεΣυ, η αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνα Νικολάκου απάντησε για ακόμα μία φορά στον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και στα όσα ο ίδιος έχει αναφέρει για τη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου και για «ρουσφετολογικές προγραμματικές συμβάσεις», λέγοντας:

«Μία από αυτές τις συμβάσεις που ζήτησε ο κ. Νίκας να μην ψηφιστούν, είναι αυτή εδώ. Ο κ. Νίκας θέλει να παρεμβαίνει στη λειτουργία του νυν περιφερειακού συμβουλίου, όπου δεν έχει καμία απολύτως δημοκρατική νομιμοποίηση. Ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης καλεί τα μέλη του ΠεΣυ να μην προσέλθουν, και να μην ψηφίσουν. Είναι μία φορά ντροπή για τον ίδιο που τα αναφέρει ως ρουσφέτια και δέκα φορές για τον κίτρινο Τύπο».


5 Σχόλια

Σε δύο μήνες αλλάζει η Διοίκηση. Η νέα μπορεί να θελει να θέσει διαφορετικές προτεραιότητες. Γιατί την δεσμεύεται? Σεβαστείτε επιτελους τους πολίτες.

Έχεις 2 μήνες ακόμα Ντιναρα να τρως τα λυσσακά σου !Μετα βρες κάτι άλλο για να ξεδίνεις

ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.