Καμιά ανησυχία για την Ευρωπαϊκή συμμετοχή του Αστέρα

Καμιά ανησυχία για την Ευρωπαϊκή συμμετοχή του Αστέρα

Ιούλιος 11, 2018 - 13:15
2 σχόλια

Καμιά ανησυχία για το θέμα των τελευταίων ωρών που προέκυψε με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει ενημερώσει την UEFA για την εκκρεμοδικία που υπάρχει και έτσι δεν τίθεται θέμα με τη συμμετοχή του στο Europa League.

Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν περί ενδεχόμενου προβλήματος με τη συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League της τρέχουσας σεζόν με αφορμή την εκκρεμοδικία που υπάρχει μεταξύ των Δημήτρη Μπάκου, Γιώργου Μποροβήλου και των αρμόδιων αρχών, ύστερα από έφεση που κατέθεσαν σε πρόσφατη πρωτοβάθμια απόφασή τους δεν ισχύουν. 

Η αρκαδική ομάδα έχει UEFA και εκείνη με την σειρά της έχει ανάψει το πράσινο φως ώστε να συμμετέχει κανονικά στις διοργανώσεις της την νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινώντας από τα προκριματικά σε λίγες ημέρες.

Άρα δεν συντρέχει κανένας σχετικός λόγος ανησυχίας και ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι πιστός στο Ευρωπαϊκό του ραντεβού στα τέλη του μήνα που διανύουμε.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.