Το καμάρι του Ορχομενού είναι οι ακαδημίες του (pics)

Το καμάρι του Ορχομενού είναι οι ακαδημίες του (pics)

Δεκέμβριος 16, 2018 - 14:09
1 σχόλια

Ο Ορχομενός δουλεύει μεθοδικά σε όλα τα μέτωπα ρίχνοντας το βάρος και στα τμήματα των ακαδημιών του ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο στην νέα γενιά του Λεβιδίου και των ευρύτερων περιοχών να μπουν στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι πράσινοι με πλάνο και μεράκι που είναι απαραίτητο σε αυτές τις περιπτώσεις ρίχνουν τον σπόρο κοιτάζοντας προς το μέλλον με στόχο την συνεχή τροφοδότηση της πρώτης ομάδας από δικά της παιδιά και βέβαια στην ανεύρεση νέων ταλέντων στον χώρο του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Ο συνδυασμός του αθλητισμού με την διδασκαλία και την διασκέδαση μέσου των παιχνιδιών και των προπονήσεων είναι σε πλήρη εφαρμογή από τον Ορχομενό Λεβιδίου και τις ακαδημίες του.

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μας έχετε ζαλισει με έναν ορχομενο λεβιδιου. Έλεος δηλαδή πόσο μέσων έχει για να προωθείται έτσι ο σύλλογος. Πεταμένα χρήματα δίνει ο πρόεδρος εκεί. 1 χωριό είναι και το κάνετε τόσο θέμα λες και είναι ο παναρκαδικος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.