Καλύτερη επίθεση ο Πανιώνιος, καλύτερη άμυνα ο ΠΑΟΚ στην Β' Αρκαδίας

Καλύτερη επίθεση ο Πανιώνιος, καλύτερη άμυνα ο ΠΑΟΚ στην Β' Αρκαδίας

Δεκέμβριος 13, 2018 - 13:42
0 σχόλια

Πρωτάθλημα γεμάτο ενδιαφέρον και με έντονο το στοιχείο της ανταγωνιστικότητας μοιάζει να είναι η εφετινή Β' Αρκαδίας μετά το τέλος της έκτης αγωνιστικής.

Οι μικρές διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι πια εμφανείς και τα περισσότερα παιχνίδια έχουν αποκτήσει την μορφή και τον χαρακτήρα του ντέρμπι με κάθε έναν από τους μονομάχους να βγάζει στο χορτάρι τα δικά του ξεχωριστά στοιχεία γεγονός που πιστοποιούν και οι αριθμοί.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται το Κορύθιο με 15 βαθμούς, 5 νίκες και 1 ήττα έχοντας επίσης 12 γκολ υπέρ και 5 κατά με τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης να ακολουθεί κατά πόδας με 14 βαθμούς έχοντας 4 νίκες και 2 ισοπαλίες με 15 γκολ υπέρ (καλύτερη επίθεση) και 3 κατά.

Λίγο πιο κάτω στην τρίτη θέση με 12 βαθμούς, 3 νίκες και 3 ισοπαλίες βρίσκεται ο νεοσύστατος ΠΑΟΚ Τρίπολης που έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα έχοντας 7 γκολ υπέρ και μόλις 2 κατά (καλύτερη άμυνα) με την ιδιαίτερα φορμαρισμένη τις τελευταίες αγωνιστικές Κανδήλα να είναι στην τέταρτη θέση με 10 βαθμούς 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες και τέρματα 4 υπέρ και 5 κατά.

Σε αυτό το γκρουπ θα πρέπει να προσθέσουμε ακόμα τρεις ομάδες όπου και σχετικά κοντά με τις πρώτες θέσεις βρίσκονται και ανταγωνιστικές έχουν δείξει. Ο λόγος για την Δημητσάνα που έχει 8 βαθμούς και είναι στην πέμπτη θέση με 3 νίκες και 3 ήττες και συνολικά 12 γκολ υπέρ και 12 κατά, την Νεστάνη που είναι ισόβαθμη με τον Ηρακλή στην 6η θέση με 8 βαθμούς έχοντας και οι δύο από 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες με την Νεστάνη να έχει 5 γκολ υπέρ και 4 κατά και την ομάδα της Βόρειας Κυνουρίας 4 τέρματα υπέρ και 4 κατά.

Στις τρεις τελευταίες θέσεις βρίσκονται 0ο Αχιλλέας, ο Παγγορτυνιακός και η ΑΕ Μαρίου όπου δεν έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα ωστόσο είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσουν στην πορεία να καλύψουν το χαμένο έδαφος για ένα καλό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα.

Η μάχη των πρώτων θέσεων έχει πάρει μια άγρια ομορφιά και όλα δείχνουν πως τα ντέρμπι στην Β' Αρκαδίας θα συνεχιστούν με τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην άνοδο να αποτελούν γρίφο για δυνατούς λύτες.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.