Καλτσάς: Βγάλαμε την προσωπικότητά μας (vid)

Καλτσάς: Βγάλαμε την προσωπικότητά μας (vid)

Μάρτιος 04, 2019 - 16:29
0 σχόλια

Ο Νίκος Καλτσάς ήταν ο MVP του αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Πανιατωλικό με τον ίδιο κατά την διάρκεια της βράβευσης του να τονίζει πως στόχος της ομάδας είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται

Αναλυτικά

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: "Σίγουρα μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι με δέκα παίκτες από τα πρώτα λεπτά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Δουλέψαμε σκληρά παρότι είχαμε κι ένα παιχνίδι παραπάνω από τον αντίπαλο την Τετάρτη με τον αγώνα του Κυπέλλου. Δείξαμε πολύ καλό χαρακτήρα και δίκαια κερδίσαμε".

Για το γεγονός πως ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος από τον Παναιτωλικό έστω και αν έπαιζε με 10 παίκτες: "Παίζαμε με την πλάτη στο τοίχο. Κοιτώντας την βαθμολογία και με τέτοια εικόνα στο γήπεδο νομίζω ότι δεν αξίζουμε να είμαστε τόσο κάτω. Βγάλαμε ο καθένας την προσωπικότητα του και δίκαια κερδίσαμε γιατί δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον Παναιτωλικό".

Για το που αφιερώνει το βραβείο: "Πρωτίστως στην οικογένεια μου. Με βοήθησαν και τα υπόλοιπα παιδιά να πάρω αυτό το βραβείο. Κοιτάμε τη συνέχεια και κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται για να μπορέσουμε να είμαστε και πιο χαλαροί όταν έρθουν οι δύο αγώνες του Κυπέλλου".

Ειδήσεις: 
Video: 

BADOUNAS MVP: ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΤΣΑΣ

Συνημμένα αρχεία: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.