Καλοστέριωτοι και αφήστε τα καλάμια έξω!

Καλοστέριωτοι και αφήστε τα καλάμια έξω!

Σεπτέμβριος 09, 2019 - 21:00
2 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Και με 'γεια μας τα καινούρια τα συμβούλια!

Μικρές εντάσεις είχαμε με το «καλημέρα» Κυριακάτικα, λόγω του Μανώλη και της Ντίνας. Αλλά τίποτα σοβαρό. Τα πιο σοβαρά έρχονται.

Όλο για γάμους ακούμε και από μπομπονιέρα... τίποτα. Μήπως ο Καλαματιανός μπλοφάρει και έχει ευδοκιμήσει το συνοικέσιο;

Να το μάθουμε, βρε παιδιά, να κάνουμε το γλέντι!

Και να! τα φλας από εδώ και να! τα από εκεί, όλα για να απαθανατίσουμε την στιγμή, πάντα με τον Κολοκοτρώνη αγκαλιά, γιατί -μην ξεχνιόμαστε- παίζουμε στην έδρα μας και είμαστε ωραίοι και χαλαροί ! Κι αυτός ο Πανίκας... στασιό δεν είχε, μήπως φοβήθηκε τα πριονισμένα πόδια της καρέκλας, τι να πω;

Έκοψα, φιλαράκια μου, και μια νυχτερινή βόλτα και στον πάνω όροφο και άκουσα τον Κωστάκη να φωνάζει. Γιατί, άραγε; Τι να έγινε τελικά; Χαρούμενα ήταν τα πρόσωπα δεν μπορώ να πω, ξεχώρισα όμως μια μουράκλα η οποία ακούμπησε πάτωμα όταν ακούστηκε η φράση «πάνω από το τραπέζι». Και εδώ κολλάει το γνωστό άσμα.... «Γιατί κλαις που χωρίσαμε εσύ για όλα φταις, ω, φταις!»

Έχουμε γυναίκα πρόεδρο στο ΔΣ Τρίπολης. Αλλά έλαβε 22 λευκά στην ψηφοφορία. Σαν πολλά δεν είναι; Μήπως ο σεξισμός καλά κρατεί στο ΔΣ;..

Παλιός - νέος αντιδήμαρχος το καβάλησε το καλάμι και πήρε φόρα. Αξίωσε από υπαλλήλους του Δήμου να του ζητούν την άδεια για το τι θα κάνουν την Κυριακή τους.

Είπαμε να φέρετε το νέο, όχι τον παραλογισμό!

Τα μεσημέρια μας και τα βράδια μας από εδώ και πέρα θα έχουν άλλη αξία παρακολουθώντας live στις συνεδριάσεις των συμβουλίων.. Ε, ρε έχει να πέσει γέλιο!

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Η "μουράκλα" έχει μπροστά της 4 χρόνια να πιεί μπόλικο ξύδι για να έρθει στα ίσια της. Σαν πολύ δεν ασχοληθήκαμε 5 χρόνια με τη "μουράκλα" του άχρηστου κι ανίκανου; Ως εδώ και μη παρέκει! Στο κλουβί του τώρα. Εκεί που του αξίζει

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.