Καλοκαιρινό Σεργιάνι στο Βαλτεσινίκο 8-24 Αυγούστου

Καλοκαιρινό Σεργιάνι στο Βαλτεσινίκο 8-24 Αυγούστου

Αύγουστος 03, 2014 - 10:08
0 σχόλια

O Σύλλογος Ακαδημαϊκών Νέων  Βαλτεσινίκου «Η Αναγέννηση» και o Σύλλογος Βαλτεσινιωτών «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» ενημερώνουν όλους τους συμπατριώτες, φίλους και κοντοχωριανούς για τις προγραμματισμένες  εκδηλώσεις στο χωριό για το διάστημα 8-24/8/2014.

Παρασκευή 8/8  Παζάρι  βιβλίου για μικρούς και μεγάλους 8-24/8

Σάββατο 9/8 ¨Παραμύθια από την ανάποδη¨ Ανάγνωση παραμυθιών και δραματοποίηση
Στην πλατεία του χωριού. Ώρα έναρξης 19:00                
                                      
Κυριακή 10/8 ¨Ας παίξουμε¨Θεατρικό παιχνίδι για μικρά και μεγάλα παιδιά
Στην πλατεία του χωριού. Ώρα έναρξης 19:00

Δευτέρα 11/8  Φτιάχνουμε την δική μας παραλία.Εικαστικό εργαστήρι με τεχνική κολάζ
Στην πλατεία του χωριού. Ώρα έναρξης 19:00

Τρίτη 12/8 ¨Πλούτος» του Αριστοφάνη ¨Θεατρική παράσταση από την Ομάδα Πείρα(γ)μα 
Προαύλιος χώρος δημοτικού σχολείου Βαλτεσινίκου Ώρα έναρξης 21:00
Ένας «Πλούτος» όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!!!
Η βραβευμένη παράσταση με Έπαινο Αρχαίου Δράματος της Ένωσης Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών συνεχίζει να ταξιδεύει με το αίτημα για δημοκρατία, δικαιοσύνη και δίκαιη αναδιανομή του πλούτου ενώνοντας στον κωμικό της χορό, θεατές και σκηνή, ηθοποιούς και μη ηθοποιούς, δημιουργικούς ανθρώπους, συλλογικότητες και κοινότητες... Στην παράσταση αυτή, οι ηθοποιοί της ομάδας πείρα(γ)μα βρίσκονται από κι επί σκηνής μαζί με μέλη του Συλλόγου  «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» με κατοίκους του Βαλτεσινίκου και όχι μόνο, με χορευτές και μέλη του χορευτικού Ομίλου Τρίπολης του και με ζωντανή παραδοσιακή μουσική. Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει γλέντι με ζωντανή παραδοσιακή μουσική από δεξιοτέχνες του τόπου μας.
Η θεατρική ομάδα πείρα(γ)μα σε συνεργασία με τον Σύλλογο μας καλεί όποιον θέλει να συμμετέχει στα δρώμενα της παράστασης «Πλούτος» του Αριστοφάνη να δηλώσει συμμετοχή στο τηλέφωνο  6941553204 (Σβολάκης Πάνος).
Η ομάδα θα βρεθεί  στο χωριό μας 4 μέρες  πριν την παράσταση  (8-11/9/2014) για να πραγματοποιηθούν και οι πρόβες με τους κατοίκους των χωριών και όχι μόνο.

Τετάρτη 13/8 Τιμητική βραδιά για την τουριστική ανάπτυξη του Βαλτεσινίκου και της γύρω περιοχής. Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου. Ώρα έναρξης 19:30  
                                                    
Πέμπτη 14/8 Πρωινός περίπατος στην πηγή  « Γριάς το Λιθάρι »

Σάββατο 16/8 Party νεολαίας

Κυριακή  17/8 1) Διαγωνισμός Δηλωτής στα καφενεία του χωριού μας. Ώρα έναρξης 11:00
   2) «Τάξη στο χάος.» Εκδήλωση εμπνευσμένη από τον Αυγουστιάτικο ουρανό στο χωριό μας με θέμα την επιστήμη της Αστρονομίας. Η εκδήλωση περιλαμβάνει γνωριμία με τον κόσμο των άστρων στο Πολιτιστικό Κέντρο Βαλτεσινίκου και  παρατήρηση μέσω τηλεσκοπίου στο ψηλό κοτρώνι. Επιμέλεια-παρουσίαση Βίλλυ Τλα. Ώρα έναρξης 20:00
                 
Τρίτη 19/8 Πρωινός περίπατος στον Άγιο Νικόλα

Πέμπτη 21/8 Ποδηλατάδα στο χωριό Ο Σύλλογος Νέων «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» σε  
συνεργασία με το δήμο Γορτυνίας θα διαθέσουν 15 ποδήλατα για να πραγματοποιηθεί η ποδηλατάδα Ώρα έναρξης 18:00 Σημείο συνάντησης Κ.Ε.Π. Βαλτεσινίκου                 
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.