Καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο στην Αρκαδία

Καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο στην Αρκαδία

Ιούνιος 08, 2019 - 08:32
0 σχόλια

Πάνω από τους 30 βαθμούς Κελσίου θα μείνει ο υδράργυρος το τριήμερο που ακολουθεί, καθώς η χώρα μας θα δεχθεί το πρώτο «καυτό κύμα» από την Αφρική για το φετινό καλοκαίρι.Σήμερα Σάββατο, η θερμοκρασία θα σκαρφαλώσει στους 35 βαθμούς σε αρκετές περιοχές της χώρας. Το καλοκαίρι μοιάζει να είναι εδώ.

Το Σάββατο θα έχουμε γενικά αίθριο καιρό. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα πελάγη 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 33 με 35 βαθμούς.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Στα ηπειρωτικά από τις μεσημβρινές θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πρόσκαιρα στα βορειοανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο και το Βόρειο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.