Καλοκαιρινή παραίτηση!

Καλοκαιρινή παραίτηση!

Ιούλιος 31, 2017 - 14:30
1 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας

Γυρίσατε από τις Κυριακάτικές εξορμήσεις σας; Ελπίζω να περάστε καλά κι εγώ σας  έχω σήμερα φρέσκα νέα, σαν την αθερίνα που φάγατε χθες στο ταβερνάκι.

Στα σκαριά βρίσκεται μία παραίτηση από την παράταξη της πλειοψηφίας, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτή περιλαμβάνει παραίτηση από το αξίωμα ή και από την παράταξη.
Η λογική λέει από το αξίωμα, αλλά αν δεν την δω με τα μάτια μου, το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω!

Και μετά την παραίτηση, τι; Ποιοι θα είναι οι μνηστήρες που θα διεκδικήσουν τη θέση; Θα δούμε πάλι εργάκια, ή επιτέλους θα αναλάβει κάποιος αρμόδιος; Πάντως, ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει για καλό, δεν αντέχουμε άλλα κλάματα.

Στα παραθαλάσσια τώρα υπάρχει πολύ γκρίνια. Μεσούντος του καλοκαιριού η αρνητική προβολή ανθεί, αλλά αυτό δεν είναι για το καλό του τόπου.
Σίγουρα πρέπει να διορθωθούν τα κακώς κείμενα. Υπάρχουν και καλά στοιχεία, υπάρχουν και καλά δρώμενα για τα οποία γίνονται υπερπροσπάθειες, αυτά δεν τα βλέπουν μερικοί. Αλλά το ξέρω, φιλαράκια μου, το δέντρο είναι πιο εύκολο να το δεις από ό,τι το δάσος.

Και εμείς εδώ μένουμε στους ψεκασμούς: θα μας ψεκάσουν ή όχι; Και αν μας ψεκάσουν, τι θα γίνει; Μήπως υπάρχει σωτηρία, μήπως σταματήσουν οι μολυσματικές ασθένειες, τι θα γίνει με τα κακόμοιρα τα παιδιά που βάλλονται συνεχώς από τις παράνομες χωματερές; 

Υπάρχει και ένα καλό: Της μόδας είναι τα ροζ φουσκωτά φλαμίνγκο… Ε, στην Τρίπολη θα κάνουμε μόδα τους γλάρους !

Εκεί στο μεγάλο χωριό των Τσιπιανών λέει πως κατάλαβαν το φάουλ τους και ζήτησαν συγγνώμη στον εκλεγμένο για την συμπεριφορά τους , εξηγώντας πως δεν έγινε τίποτα εσκεμμένα

Γλάροι παντού λοιπόν φίλοι μου!..
 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.