Καλοκαιρινή εκδήλωση «Αέρας, γή, νερό, φωτιά» στη Βυτίνα (pics)

Καλοκαιρινή εκδήλωση «Αέρας, γή, νερό, φωτιά» στη Βυτίνα (pics)

Ιούλιος 13, 2019 - 09:40
0 σχόλια

Δεν ξέρω αν είστε με τους χαμένους ή τους κερδισμένους των εκλογών, το σίγουρο είναι ότι όσοι απο σας, δεν παρακολούθησαν αυτήν την καταπληκτική εκδήλωση, στην Βυτίνα, πολύ απλά, έχασαν.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος" μας καλούσε στην καλοκαιρινή εκδήλωση που διοργάνωσε το Σάββατο 6 - Ιούλ- 2019 στις 8.30μμ στο όμορφο θεατράκι της Βυτίνας Αρκαδίας.

Σαν θέμα είχε: Αέρας, γή, νερό, φωτιά.

Βέβαια το ρεπορτάζ καλύπτεται από αρκετές φωτογραφίες που απεικονίζουν την καταπληκτική δουλειά που έχει κάνει η ακούραστη γυμναστήρια του συλλόγου κ. Χριστίνα Ζαμπαθά με την ποικιλία των αντιπροσωπευτικών χορών από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.
Όπως μου δήλωσε ο τωρινός πρόεδρος του συλλογου και μέλος των χορευτών κ. Κωνσταντίνος Μπολορίζος η σύνθεση των χορευτών αρχίζει από 7χρονους και φτάνει στους ...75χρονους!

Δεν θα ξεχάσω να σας αναφέρω ότι για την οντότητα, τις πολύ ουσιαστικές πολιτιστικές παρουσίες και δραστηριότητες του συλλόγου, αλλά και για την απίστευτη και πολύ πετυχημένη μουσική εκδήλωση του Σαββάτου, ουσιαστικότατη ήταν η συνδρομη του επίτιμου για ..20 χρονια προεδρου, κ.Φώτη Κατσούλια.

Η μουσική εκδήλωση τα είχε όλα. Μουσικά και χορευτικά παραδοσιακά δείγματα, από όλη την Ελλάδα. Τραγούδια της Ελληνικής Μουσικής του Έντεχνου, Λαϊκού, Ρεμπέτικου Ρεπερτορίου, με θεατρικές αναπαραστάσεις και ωραίες ιστορικές αναδρομές, από την νεώτερη Ελληνική Ιστορία.

Πολύ κέφι, καλά ηχητικά και φωτισμοί μαζί με τα έντονα χειροκροτήματα των παρά πολλών θεατών, συνοδευόμενα από ένα ρομαντικό φεγγάρι, πάνω απο το ωραίο θεατράκι της Βυτίνας, κατέγραψαν βαθιά στις μνήμες μας, μια αξέχαστη μουσική βραδιά του Ιούλη.

Οχι! Δεν ξέχασα και δεν ειδα κανέναν πολιτικό ούτε περιφερειακό επίσημο, ούτε από την παλιά, ούτε απο την νέα δημοτική Αρχή, Απλούστατα εγώ, δεν είδα κανέναν.
Προσωπικά, θέλω να καταθέσω τα ειλικρινέστατα μου συγχαρητήρια, σε όλους τους εμφανείς και αφανείς συντελεστές, αυτής της ωραίας μουσικής πολιτιστικής εκδήλωσης.
Και του χρόνου ακόμα καλύτεροι..
ΠΑΝ.Β.ΧΟΥΝΤΗΣ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.