Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στη Νυμφασία

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στη Νυμφασία

Ιούλιος 31, 2015 - 11:35
0 σχόλια

Ο εκπολιτιστικός σύλλογος των Απαναταχού Νυμφασίων «Η Αγία Τριάς» διοργανώνει για τον Αύγουστο του 2015, καλοκαιρινές εκδηλώσεις στην Νυμφασία Αρκαδίας.

-Παρασκευή 7 Αυγούστου στις 20:00 ενημέρωση σχετικά με τις πρώτες βοήθειες από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

-Δευτέρα 10 Αυγούστου στις 21:00 στο Δημοτικό Σχολείο θα δοθεί παράσταση Καραγκιόζη, χορηγία του Δήμου Γορτυνίας και της ΔΗΚΕΓ.

-Σάββατο 15 Αυγούστου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων «Ο γύρος του χωριού» και θα δοθούν μετάλλια.

-Κυριακή  16 Αυγούστου στις 19:30 στο Δημοτικό Σχολείο θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Φιλόλογο  Κωνσταντίνο Γιαννημάρα με θέμα «Προαιώνιες Ελληνικές Δοξασίες: Ήθη, έθιμα και θεσπίσματα της γέννησης, του γάμου και του θανάτου που απηχούν μετουσιωμένα μέχρι σήμερα».

-Δευτέρα 17 Αυγούστου στις 21:30 στην πλατεία του χωριού με συντροφιά ορχήστρα λαϊκής και δημοτικής μουσικής, με την ορχήστρα της μουσικής σκηνής Τρίπολης «Η φωλιά του Κούκου».Τιμή συμμετοχής 10 ευρώ.

-Τρίτη 25 Αυγούστου στις 21:00 στο Δημοτικό Σχολείο, «Γιορτή της Νυμφασιώτισσας». Προσφορά παραδοσιακών γεύσεων  από τις γυναίκες της Νυμφασίας.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.