Καλοκαίρι με Onirama, Μαργαρίτη, Θηβαίο, Παπαδόπουλο, Γιοκαρίνη και Μπάση στη Βόρεια Κυνουρία (vid)

Καλοκαίρι με Onirama, Μαργαρίτη, Θηβαίο, Παπαδόπουλο, Γιοκαρίνη και Μπάση στη Βόρεια Κυνουρία (vid)

Ιούλιος 20, 2018 - 09:02
3 σχόλια

Πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνει το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για το 2018.

Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, παιδικές παραστάσεις, γιορτές και πολλά άλλα που θα συμβάλλουν στον πολιτισμό και τη διασκέδαση των πολιτών του Δήμου αλλά και των τουριστών.

Καλλιτέχνες όπως Onirama, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιώρος Μαργαρίτης, Κώστας Τουρνάς, Γιάννης Γιοκαρίνης, Δημήτρης Μπάσης, Χρήστος Θηβαίος  και πολλοί άλλοι θα συμμετέχουν στο φετινό Πολιτιστικό Καλοκαίρι.

Μήνυμα Μαντά:

Φίλες και φίλοι,

Σε έναν τόπο ευλογημένο, με σπουδαίο πολιτιστικό αποτύπωμα όπως ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας,

έχουμε χρέος να υποστηρίζουμε και να αναδεικνύουμε ενδιαφέρουσες προτάσεις Πολιτισμού και εξαιρετικές δράσεις τοπικών και υπερτοπικών καλλιτεχνικών

ομάδων, φέρνοντας τον κόσμο σε επαφή με όλες τις εκφάνσεις της Τέχνης και εμπλουτίζοντας τη μαγευτική αύρα του καλοκαιριού με χρωματιστές πινελιές που για ακόμα μία χρονιά θα μας οδηγήσουν σε όμορφες εμπειρίες και μοναδικές αναμνήσεις.

Καθώς ο Πολιτισμός βασίζεται σε προσδοκίες, βιώματα, γνώση και εμπειρίες, δική μας τουλάχιστον υποχρέωση είναι η προσπάθεια να διαφυλάξουμε το επίπεδο ποιότητας των εκδηλώσεων που αρμόζει στον Δήμο μας, στους χώρους και κυρίως στους ανθρώπους μας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αφοσίωσης, συνεχίζοντας τη σημαντική προσπάθεια των τελευταίων χρόνων.

Επιλεγμένες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, θερινός κινηματογράφος, παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες μελωδίες, χοροί, συνθέτουν το φετινό πολύμορφο, όπως πάντα, σκηνικό πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Σας προσκαλούμε όλους σε αυτό το γοητευτικό ταξίδι, για να μοιραστούμε μικροί και μεγάλοι, τη μαγεία της τέχνης, του πολιτισμού και της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Καλή διασκέδαση λοιπόν, με όμορφες, ευχάριστες, δροσερές βραδιές καλοκαιριού, μαγευτικές και ατμοσφαιρικές μουσικές στιγμές γεμάτες συναισθήματα, χαμόγελα, αισιοδοξία, συγκινήσεις…

Σας εύχομαι

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Παναγιώτης Κ. Μαντάς

 

 


3 Σχόλια

Ο Μαντας κάθε χρόνο κάνει μακραν τις καλυτερες δωρεάν εκδηλωσεις. Μακάρι να του έμοιαζαν λίγο οι δικοί μας εδώ στην Τρίπολη....

23:54 Οι οποίες (του Παυλή δηλαδή) άρχισαν να ακυρώνονται, για να μην χαλάσει το προξενιό. Το "Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή" ακυρώθηκε λέει στην Τρίπολη, γιατί έβρεξε για ένα δεκάλεπτο τρεις ώρες πριν την έναρξη της παράστασης και οι πλημμύρες από αυτό το δεκάλεπτο βροχής έδρασαν αποτρεπτικά για την διεξαγωγή της. Σε ποιον τα λέτε ρε αυτά; Άντε, έφτασαν οι μέρες σας. Το κουβαδάκι σας και σ' άλλη παραλία, όσο το δυνατόν μακρύτερα από δω...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.