Καλό ταξίδι.... Κούλη

Καλό ταξίδι.... Κούλη

Ιανουάριος 18, 2012 - 16:52
6 σχόλια

Το τελευταίο αντίο είπαν πριν λίγη ώρα στον Κούλη Γρηγοράκο η οικογένειά του, φίλοι και συγγενείς  στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη. Πλήθος κόσμου από την Τρίπολη, αλλά και από όλη τη χώρα, συνάδελφοί του ακόμα και από την Κύπρο παρακολούθησαν την εξόδιο ακολουθία που εψάλη από τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο.

Ο 43χρονος Κούλης άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο του Αγρινίου όπου νοσηλευόταν για 2 μήνες περίπου αφού δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή. Στους επικηδείους που εκφώνησαν συνάδελφοί του αστυνομικοί μίλησαν με πόνο ψυχής για τον Κούλη που ήταν πάντα παρών στους αγώνες των αστυνομικών για καλύτερες συνθήκες εργασίας και γενικά για τα δικαιώματά τους. Μίλησαν για τον άνθρωπο που ήταν πρώτος στους αγώνες και έδινε κουράγιο στους άλλους... Ο Κούλης είχε διατελέσει πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας και όλα τα χρόνια ήταν μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων με τελευταία θέση αυτή του Γραμματέα των Δημοσίων Σχέσεων. 

Είχε όμως και την τύχη να τιμηθεί από τους συμπολίτες του Τριπολίτες με το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου αφού ο πρώην δήμαρχος Αλέξανδρος Κοτσιάνης του έδωσε την ευκαιρία, στο πλαίσιο του ανοίγματος που έκανε και σε άλλους κομματικούς χώρους, να είναι υποψήφιος με το συνδυασμό "Συνεργασία για την Τρίπολη Πρωτεύουσα Πόλη" και ο Κούλης δεν τον διέψευσε αφού υπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο τους συμπολίτες του από τη θέση του αντιδημάρχου καθαριότητας... 

Τα λόγια περιττεύουν σε τέτοιες στιγμές όταν πρέπει να γραφούν για έναν άνθρωπο νέο που είχε όλη τη ζωή μπροστά του και όμως δεν πρόλαβε να κάνει όσα ήθελε...

Πλήθος τα στεφάνια που εστάλησαν από την φυσική και πολιτική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και τις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων της χώρας, ενώ στεφάνι μεταξύ άλλων  απέστειλε και ο πρόεδρος τη Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. Όλοι σχεδόν οι τοπικοί άρχοντες ήταν παρόντες για να οδηγήσουν τον Κούλη στην τελευταία του κατοικία....

Καλό ταξίδι Κούλη... Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει...

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/7ugZUunSuis


6 Σχόλια

Ας ήταν ζωντανός και ας μην του έστελνε στεφάνι ούτε ο Σαμαράς ούτε κανένας.Λές και όλοι αυτοί που έστειλαν στεφάνι κάτι θα κάνουν στην συνέχεια.Κρίμα απο τα παιδιά του που έμειναν πίσω...Καλό ταξίδι ρε Κυριακούλη μάγκα που δεν έπαιρνες χαμπάρι κανέναν και τίποτα!!

Ακόμη και στον θάνατο του Κούλη κάποιοι πάτησαν για να ανέβουν. Ντροπή τους! Καλό ταξίδι Κούλη

Και εδώ οι "φίλοι" του Σαμαρά; Δεν σέβονται τίποτα;

Ούτε σεβασμό στον Άνθρωπο που χάθηκε άδικα και νεότατος και στην οικογένειά του, που θα τον στερηθεί για πάντα. Το κομματικό σύστημα πάντα ίδιο. Όπου κηδεία να πάνε να πιάσουν θέση. Να εκμεταλλευτούν ακόμα και τον πόνο. Μακάρι χίλιες φορές να ζούσε ο Γρηγοράκος. Μακάρι τώρα που δεν ζει, να βρεθούν Άνθρωποι που θ΄ ακολουθήσουν το δρόμο που χάραξε. Μακάρι να μας έχει αφήσει κάτι η αγέρωχη στάση ζωής του.

Καλά ρε παιδιά, το τί ζόρι τραβάτε μερικοί, δεν έχει προηγούμενο! Έχει σημασία, αν αυτοί που πήγαν στην κηδεία του Κούλη ήταν του Σαμαρά, του Παπανδρέου, της Ντόρας, του τάδε, του δείνα; Το τί π@π@ριές διαβάζει κανείς στο portal, δεν λέγεται! Κι εγώ πήγα στην κηδεία του, γιατί ήταν φίλος μου, τί θα πει αυτό, ότι χρησιμοποίησα το θάνατό του για να "ανέβω"; Να πάω πού, δηλαδή; Να εκλεγώ βουλευτής ή πολιτευτής; Έλεος, ρε π...τη μου πια με τις μ@λ@κίες σας! Δεν έχετε ιερό ούτε όσιο! Και δεν κατάλαβα, για ποιο λόγο δεν έπρεπε να είναι στην κηδεία οι πολιτευτές της "Δεξιάς", ρε ανώνυμε; Έχουν καμιά αρρώστια και θα κολλούσαν και τους υπόλοιπους; Ή θέλεις να μας πεις ότι δεν ήταν κανένας από το κόμμα σου, το ΠΑΣΟΚ; Και δεν ντρέπεστε όλοι σας οι "ανώνυμοι", που βγήκατε να κάνετε πολιτική σπέκουλα; Ου να μου χαθείτε, μπουρδολόγοι!