Καλό καλοκαίρι με barbeque party από τις ακαδημίες του F.C. Tripolis (pics,vid)

Καλό καλοκαίρι με barbeque party από τις ακαδημίες του F.C. Tripolis (pics,vid)

Ιούνιος 24, 2018 - 10:15
0 σχόλια

Με πολλά χαμόγελα και με ένα ξεχωριστό Barbeque Party οι ακαδημίες του F.C. Tr;ipolis ολοκλήρωσαν το εφετινό τους ποδοσφαιρικό ταξίδι, είπαν καλό καλοκαίρι και βεβαίως ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 3 Σεπτεμβρίου και την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Στις εγκαταστάσεις του F.C. Tripolis το απόγευμα του Σαββάτου 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη γιορτή για το κλείσιμο της εφετινής σεζόν που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά και τους γονείς από τους ανθρώπους των ακαδημιών.

Η εκδήλωση του F.C. Tripolis περιελάμβανε barbeque με λαχταριστές λιχουδιές κρέατων, πολύ παιχνίδι από τα παιδιά εντός των γηπέδων και ασφαλώς όμορφες στιγμές γεμάτες χαμόγελα από την χρονιά που μόλις είχε φθάσει στο τέλος της.

Η σεζόν κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη με το F.C. Tripolis να δίνει την δυνατότητα στα νέα παιδιά να μάθουν τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου από μικρή ηλικία καθώς επίσης και να γνωρίσουν τον  κόσμο του ποδοσφαίρου συνδυάζοντας την διδασκαλία με το παιχνίδι και την διασκέδαση.

Με την ίδια όρεξη και απαράμιλλο μεράκι οι ακαδημίες του F.C. Tripolis θα συνεχίσουν να καλλιεργούν νέα ταλέντα στον χώρο του ποδοσφαίρου με τον Νίκο Χατζόπουλο υπεύθυνο των ακαδημιών να δίνει το δικό του μήνυμα για το τέλος μιας πολύ πετυχημένης χρονιάς.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Καλό καλοκαίρι με barbeque party από τις ακαδημίες του F.C. Tripolis


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.