Α. Καλλινικίδης: «Το παιχνίδι δεν τελειώνει στο 20 αλλά στο 40»

Α. Καλλινικίδης: «Το παιχνίδι δεν τελειώνει στο 20 αλλά στο 40»

Νοέμβριος 28, 2015 - 20:09
0 σχόλια

Για τον τρόπο που γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Άκης Καλλινικίδης εκπροσωπώντας αυτός τους παίχτες του Αρκαδικού στην συνέντευξη τύπου τονίζοντας πως ένας αγώνας μπάσκετ δεν τελειώνει στο 20’ αλλά στο 40’.

Ο έμπειρος φόργουρντ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως ο ΣΕΦΑ είναι μία νέα ομάδα στην κατηγορία που συνεχώς μαθαίνει πράγματα ελπίζοντας πως το εν λόγω παιχνίδι θα χρησιμοποιηθεί για την συνέχεια με τον σωστό τρόπο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Καλλινικίδης:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και ευχόμαστε καλή συνέχεια εντός και εκτός συνόρων. Εμείς ήρθαμε στην Θεσσαλονίκη προετοιμασμένοι σωστά με σκοπό να πατήσουμε τις όποιες αδυναμίες έχει δείξει ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής, στην κούραση που θα έβγαζε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και ίσως στο ‘άγχος που θα μπορούσαμε να του προκαλέσουμε.   

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί στην τακτική μας, μείναμε στο παιχνίδι και εκεί που είχαμε πει στα αποδυτήρια να μην δώσουμε ευκαιρίες στην αντίπαλη ομάδα να σκοράρει εύκολα καλάθια, να πάρει ψυχολογία και να μπει δυνατότερα στο ματς έγινε αυτό ακριβώς που φοβόμασταν. Ο ΠΑΟΚ είχε ένα εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο που μας διέλυσε επιθετικά και αμυντικά. Εμείς μείναμε στα αποδυτήρια γιατί ίσως νομίσαμε ότι είχαμε κάνει την δουλειά και έπρεπε να φύγουμε αλλά στην Α1 αντιμετωπίζοντας τέτοιες ομάδες εκτός έδρας θα πρέπει να καταλάβεις ότι το παιχνίδι δεν τελειώνει στο 20’ αλλά στο 40’.

 Είμαστε νέα ομάδα ακόμα και μαθαίνουμε. Κάποιες φορές μαθαίνουμε και από τα λάθη μας και κάποιες άλλες φορές από τα σωστά. Αυτή την στιγμή ήταν ένα ακόμα μάθημα για εμάς και ελπίζουμε να το χρησιμοποιήσουμε σωστά για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.