Καλή σοδειά ευχήθηκε ο Γιαννακούρας στη Γιορτή Κρασιού στο Ζευγολατιό (pics,vid)

Καλή σοδειά ευχήθηκε ο Γιαννακούρας στη Γιορτή Κρασιού στο Ζευγολατιό (pics,vid)

Σεπτέμβριος 06, 2018 - 13:23
1 σχόλια

Στη Γιορτή Κρασιού στο Ζευγολατιό το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, μια γιορτή που αποτελεί πια θεσμό για τον τόπο και τυς οινοπαραγωγούς της εύφορης Μαντινείας. Ο κ. Γιαννακούρας κατά την επίσκεψή του, είπε ότι το χωριό αυτό αποτελεί την πατρίδα του, αφού από εκεί είχε καταγωγή η γιαγιά του, και ευχήθηκε καλή σοδειά σε όλους τους οινοπαραγωγούς που μοχθούν:

«Για μία ακόμα χρονιά στην γιορτή του κρασιού, το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου. Μία γιορτή στο Ζευγολατιό Μαντινείας, που αποτελεί θεσμό και προσελκύει πλήθος κόσμου, από όλη την Αρκαδία.

»Το Ζευγολατιό για εμένα είναι χωριό μου, αφού από εκεί καταγόταν η γιαγιά μου, οπότε οι δεσμοί είναι πιο στενοί και χαίρομαι κάθε φορά που βρίσκομαι με ανθρώπους του μόχθου και ειδικά σε μία γιορτή παραγωγών, που γλεντούν για την νέα σοδειά.

»Παρά τις όποιες δυσκολίες δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν να προσπαθούν για να προβάλλουν το προϊόν τους, το γνωστό μοσχοφίλερο.

»Η Περιφερειακή αρχή στηρίζει την γιορτή, όπως κάνει σε κάθε περίπτωση γιορτής που έχει στόχο την προώθηση των άριστων αγροτικών προϊόντων του τόπου μας.

»Και του Χρόνου!».

Video: 

Γιορτή κρασιού στο Ζευγολατιό Αρκαδίας -2018


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.