Κάλεσμα Τζιούμη για συμμετοχή όλων στις εκλογές αρχηγού της Κεντροαριστεράς

Κάλεσμα Τζιούμη για συμμετοχή όλων στις εκλογές αρχηγού της Κεντροαριστεράς

Νοέμβριος 09, 2017 - 13:11
9 σχόλια

Κάλεσμα προς όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως κομματικής προτίμησης απευθύνει ο Κώστας Τζιούμης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αύριο», από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προκειμένου να συμμετάσχουν ενεργά στις εκλογές για την ανάδειξη του αρχηγού του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Ο κ. Τζιούμης επισημαίνει στην ανάρτησή του τον ιστορικό ρόλο που έχει διαδραματίσει το Κέντρο στη χώρα μας και υπογραμμίζει ότι ένα πολυσυλλεκτικό προοδευτικό Κέντρο θα είναι εγγυητής της ευρωπαϊκής πορείας της πατρίδας μας.

 

Η ανάρτηση του κ. Τζιούμη έχει ως εξής:

Την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017, είναι οι εκλογές για την ανάδειξη του επικεφαλής της δημοκρατικής παράταξης. Μιας παράταξης ιστορικής, που ιδρύθηκε από τον Ελευθέριο Βενιζέλο και παρά τα κατά καιρούς λάθη της, προσέφερε τα μέγιστα στον τόπο μας.

Η πολύπλευρη κρίση που ταλανίζει την πατρίδα μας τα τελευταία έτη και οδήγησε σε τεκτονικές αλλαγές στις ζωές όλων μας, οφείλεται εκτός των άλλων και στο δικομματισμό, την ακραία κομματική αντιπαράθεση, το κομματικό κράτος και το διχασμό του λαού μας.

Βασική προυπόθεση για να προχωρήσει η χώρα στο μέλλον, αφήνοντας πίσω την κρίση, είναι να διορθώσει τα κακώς κείμενα, αυτά που μας οδήγησαν έως εδώ. Η δημιουργία ενός δημοκρατικού τρίτου πόλου συμβάλλει τα μέγιστα προς την κατεύθυνση αυτή,γεφυρώνοντας το διχασμό που δημιουργείται στον λαό μας. 

Ένα πολυσυλλεκτικό, προοδευτικό, δημοκρατικό κέντρο θα είναι εγγυητής της Ευρωπαικής πορείας της πατρίδας μας και θα συνεισφέρει, χωρίς δημαγωγία και λαικισμό, στην διαμόρφωση της εθνικής γραμμής και του αυριανού παραγωγικού της μοντέλου.

Θα είναι στήριγμα στην παραγωγική Ελλάδα, αρωγός στους ανθρώπους που θέλουν να ζουν, να προοδεύουν και να προσφέρουν χωρίς την ανάγκη κομματικών διασυνδέσεων. 

Θέλω να πιστεύω ότι οι πολίτες, ανεξαρτήτου κομματικής προέλευσης, κατανοούν το διακύβευμα της Κυριακής, θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους και θα δώσουν στήριγμα στο νέο εγχείρημα.

Η συμμετοχή εξάλλου, δείχνει υγεία της δημοκρατίας.


9 Σχόλια

H δημιουργία ενός δημοκρατικού τρίτου πόλου προϋποθέτει ότι υπάρχουν ήδη δύο. Υπάρχει συγκροτημένος άνθρωπος που θεωρεί τον ΣΥΡΙΖΑ, ιδίως μετά το δείγμα κυβερνητικής πρακτικής του, δημοκρατικό πόλο;

Μετα το χρισμα Παυλη απο το συριζα ο Κωστας βγηκε στο κλαρι για παρει και αυτος χρισμα απο το ΠΑΣΟΚ?Τωρα τη θα το κανει ειναι αλλο θεμα.Και παλι τριτος θα εισαι Κωστα

Αυτοι που ειχαν κατεβει μαζι σου προεκλογικα και λενε οτι ειναι δεξιοι τους ρωτησες για την αναρτηση που εκανες η θα τους πας να ψηφισουν και αυτους την κυριακη σερνοντας τους απο την μυτη

Ο ΔΕΞΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΨΗΦΟ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ? ΘΑ ΠΑΡΕΙ ......

ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ,ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ. ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ;

ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ; ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΘΕΙΤΕ ΠΟΤΕ; ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ; ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ,ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝ.

να δω να βαζετε δημοσσσιευσσση του δημαρχου απο τα ssssoccial media και μετα αςςς πεθάνω

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.