Κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ στο Λεωνίδιο

Κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ στο Λεωνίδιο

Φεβρουάριος 06, 2019 - 18:00
0 σχόλια

Βρισκόμαστε σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο όπου οι διεργασίες στο αστικό πολιτικό σύστημα γίνονται πιο έντονες και οξύνεται η αντιπαράθεση για την κυβερνητική καρέκλα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας - ΣΥΡΙΖΑ ενώ υπάρχει απόλυτη συμφωνία στις στρατηγικές επιλογές της αστικής τάξης που τις υπηρετούν και οι δύο πολιτικές δυνάμεις.

Πίσω από ένα τέτοιο κουρνιαχτό που σηκώνεται εντέχνως, καλλιεργείται και συντηρείται και από τα ΜΜΕ, θολώνει και γίνεται δυσδιάκριτο για τις πλατιές λαϊκές μάζες το κριτήριο ψήφου κάτι που επιδιώκουν με κάθε τρόπο όλα τα αστικά κόμματα για να ψαρεύουν σε θολά νερά.

Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση το ΚΚΕ καλεί τις εργατικές λαϊκές δυνάμεις σε συστράτευση, σε συμπόρευση απαντώντας με το πιο ηχηρό, πιο δυναμικό τρόπο μπροστά στις επερχόμενες εκλογικές μάχες με την ισχυροποίηση του ΚΚΕ.

Στην Αρκαδία έχουν ήδη ανακοινωθεί οι υποψήφιοι Δήμαρχοι των Δήμων του Νομού και το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν οι βασικοί πυρήνες υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων καθώς και των υποψηφίων της Περιφερειακής ενότητας Αρκαδίας.

Ταυτόχρονα έχουμε προγραμματίσει μια σειρά συγκεντρώσεων – συζητήσεων σε κάθε Δήμο. Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί οι πετυχημένες συγκεντρώσεις σε Τρίπολη, Μεγαλόπολη, Άστρος, Τρόπαια.

Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση με την αντίστοιχη συγκέντρωση στο Λεωνίδιο αυτό το Σάββατο 09 Φλεβάρη 2019 θα στις 6:30 μμ στην αίθουσα της Δημοτικής βιβλιοθήκης και την συγκέντρωση το Σάββατο 23 Φλεβάρη των Γορτύνιων στην αίθουσα Βυζικιωτών στην Αθήνα.

Καλούμε τους εργαζόμενους, άνεργους, αυτοαπασχολούμενους, μικρομεσαίους αγρότες, συνταξιούχους, όλα τα λαϊκά στρώματα της Ν. Κυνουρίας να δώσουμε τη μάχη των βουλευτικών, των ευρωεκλογών και των εκλογών της Τοπικής Διοίκησης μαζί και ενιαία ισχυροποιώντας το ΚΚΕ.

Ο στόχος για ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ παντού ανταποκρίνεται στις προκλήσεις των πολιτικών εξελίξεων από τη σκοπιά των εργατικών λαϊκών συμφερόντων. Είναι στόχος ελπίδας, αισιοδοξίας και προοπτικής και μπορεί να συνεγείρει πλατιές λαϊκές δυνάμεις να κάνουν ένα τολμηρό βήμα μπροστά και να συναντηθούν με το ΚΚΕ.

Τρίπολη 6/2/2019


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.