Κάλεσμα στις επιχειρήσεις να γίνουν χορηγοί για τις εκδηλώσεις του Πάσχα

Κάλεσμα στις επιχειρήσεις να γίνουν χορηγοί για τις εκδηλώσεις του Πάσχα

Μάρτιος 06, 2015 - 20:30
12 σχόλια

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού και προγραμματισμού των Εκδηλώσεων για τις Άγιες Μέρες του Πάσχα, ο Δήμος Τρίπολης απευθύνει δημόσιο κάλεσμα σε όσες επιχειρήσεις θέλουν, να γίνουν χορηγοί για τις εκδηλώσεις των ημερών.

Τα λογότυπα και οι επωνυμίες των χορηγών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου και θα τυπωθούν σε όλα τα έντυπα υλικά των εκδηλώσεων (αφίσες, προγράμματα, πανό).

Ακόμα, θα τους δοθεί προσωπική ευχαριστήρια επιστολή καθώς και Βεβαίωση Χορηγίας από το Δήμο.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει για τον καλύτερο συντονισμό, μέχρι την Πέμπτη 12-03-2015 στα εξής τηλέφωνα: Κα Βρεττού Βάνα 2713600430, Γραφείο Δημάρχου 2713600402 και Γραφείο Αντιδημάρχου Βρέντα Σπύρου 2713610444.

Μπορούν να αποσταλούν στο fax:2710234673 και στο e-mail dimos@tripolis.gr

Δελτίο Τύπου


12 Σχόλια

ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΥΛΗ ΧΟΡΗΓΙΑ... ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ???. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΜΠΟΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ "ΧΟΡΗΓΙΕΣ" ?????? ΒΡΕ ΔΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑ.......Ο, Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΛΕΩ ΕΓΩ !!!!!!!! ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΡΩΤΑ Ο ΜΗΤΣΙΟ-ΠΑΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΕΣ (ή καλύτερα μάσες...). ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΡΝΙΑ ΘΑ ΣΟΥΒΛΙΣΟΥΜΕ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ... - ΘΡΕΦΤΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ !!!

Με κωμωδία άρχισαν τις εορταστικές εκδηλώσεις, σε καλό τους... έχουν χιούμορ πάντως.

Εγώ θα γίνω χορηγός γιατί γουστάρω να γίνει ένα καταπληκτικό Πάσχα!!! Οι υπόλοιποι μάλλον θέλουν σαμποτάζ του Πάσχα γιατί σίγουρα δεν ειναι επιχειρηματιες!!! Αλλα... Οι γνωστοί σφ@@@@@@@@@ιοι!!!

Νομιζω οτι εχω μια καλη ιδεα για χορηγο.Δεν θα του πει οχι. του δημαρχου.Ειναι η ΤΕΡΝΑ !!!!!!!

Βρεντα πεσε στο παυλη να βαλει χορηγο την ΤΕΡΝΑ για να εχει μαζεψει και τα σκουπιδια πριν και μετα να ειναι ολα ενταξει.Ξερεις εσυ απο χορηγιες και εκδηλωσεις αριστα μεσα σε πεντε μηνες.Χριστουγεννα ,Αποκριες και τωρα Πασχα, καλα το πας μην ξεχασεις τις υποχρεωσεις σου και μπερδεψει μοναχα η δουλεια.Φιλια πολλα μεσα απο τα σκουπιδια.

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ? ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΩΦΟΡΟΥΝ ΠΙΑ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΑΠΌ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ (ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ) ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ!!!!!

Δεδομένων των συνθηκών, μια χορηγία ισούται με επιχειρηματική αυτοκτονία, καθώς κάθε άλλο παρά διαφημίζεις την επιχείρησή σου βάζοντας το όνομά της δίπλα σε αρνιά που σουβλίζονται μαζί με 4τόνους απόβλητα. Εάν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές η ιδέα θα ήταν πολύ καλή και ευπρόσδεκτη. Αλλά έτσι...

Εγω θα γίνω χορηγός μονο και μονο για να πάρω την προσωπική ευχαριστήρια επιστολή. Θα γίνει συλλεκτική.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.