Κάλεσμα Νίκα στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αρκαδίας στην Τρίπολη

Κάλεσμα Νίκα στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αρκαδίας στην Τρίπολη

Μάρτιος 02, 2019 - 14:25
4 σχόλια

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υπ. Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ε. Νίκας, παρευρέθηκε την Παρασκευή 01/03/19, στη μεγαλοπρεπή εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, με επίσημους προσκεκλημένους τον επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, Β. Μεΐμαράκη, καθώς και την Κ. Μάρκου. Ο Παναγιώτης Νίκας κατά την ομιλία του ζήτησε από τους Αρκάδες να συμπορευτούν μαζί του για την ανατροπή του νοσηρού πολιτικού κλίματος που έχει επιβάλλει ο απερχόμενος Περιφερειάρχης στην Πελοπόννησο. Ζήτησε, επίσης, αγωνιστικότητα και ενότητα για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Πελοπόννησος (φτώχεια, εγκατάλειψη, ανεργία), προβλήματα στα οποία η Αρκαδία και ειδικότερα η Τρίπολη κατέχουν την αρνητική πρωτιά.

Δελτίο Τύπου


4 Σχόλια

ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΑ ....... Α Υ Τ Ο Σ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ..... ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ; Η ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ; ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ; .........ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ! ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ , Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ , ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ , ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ , ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ !

Η ΝΔ πρέπει να καταλάβει ότι η Πελοπόννησος έχει Περιφερειάρχη και δεν θέλει κάποιον που της τον επιβάλουν τα μεγάλα συμφέροντα της ΝΔ. Αν συνεχίσετε έτσι σας βλέπω να χάνετε και τις Εθνικές εκλογές και τις Περιφερειακές και τις Δημοτικές εκλογές. Το αγώι ξυπνάει τον αγωγιάτη, ξυπνάτε ...... μην κοιμάστε!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ . ΤΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ . ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΕΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΙΚΑΔΟΡΟΥΣ .

@CIO ΟΚ, σεβαστές οι απόψεις σου, αλλά ρε μανάρι μην χρησιμοποιείς δύσκολες λεξούλες που δεν ξέρεις πώς γράφονται και κυρίως μην τις χρησιμοποιείς παραπάνω από μία φορά. Λυπήσου κι εμάς τους υπόλοιπους που ματώνουν τα ματάκια μας. Υπάρχει και το google. Ανοίξτε το το ρημάδι!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.