Κάλεσμα Γιαννακούρα εν όψει του δεύτερου γύρου των Περιφερειακών Εκλογών

Κάλεσμα Γιαννακούρα εν όψει του δεύτερου γύρου των Περιφερειακών Εκλογών

Μάιος 31, 2019 - 12:33
0 σχόλια

Ακολουθεί μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Ευάγγελου Γιαννακούρα εν όψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου:

Συμπατριώτες μου Αρκάδες,

Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την μοναδική στήριξη και αγάπη σας στο πρόσωπό μου και στην παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη, στον α’ γύρο των Περιφερειακών εκλογών.

Με το αλάνθαστο κριτήριο σας, εκτιμώντας την προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους μας, τα εννέα αυτά χρόνια, για την ανάπτυξη του τόπου μας και αναγνωρίζοντας το έργο που έχει παραχθεί, μας αναδείξατε πρώτη δύναμη τόσο στην Αρκαδία όσο και στο σύνολο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο β’ γύρος των εκλογών είναι ο πιο κρίσιμος και η «μητέρα» των μαχών, γιατί πρέπει να επιλέξετε ποιος θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης. Ποιος θα είναι αυτός που θα αναλάβει την τύχη της Πελοποννήσου και θα συνεχίσει να την καθιστά μία εξωστρεφή Περιφέρεια, μία Περιφέρεια Ευρωπαϊκή, μία Περιφέρεια που αξίζει κανείς να ζει.

Μακριά, λοιπόν, από λαϊκισμούς, λασπολογίες, κομματικές πιέσεις και παρεμβάσεις, σας καλώ να εμπιστευτείτε την ψήφο σας, όχι στον κομματικό υποψήφιο, αλλά στον ανεξάρτητο υποψήφιο, στον δικό σας άνθρωπο, τον Πέτρο Τατούλη. Στον άνθρωπο που όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει δείγματα γραφής και την ξεχωριστή αγάπη του για τον τόπο μας.

Εξάλλου η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να μην προσκολλάται σε κόμματα αλλά να είναι ανεξάρτητη, προκειμένου να προσφέρει ανεμπόδιστα το έργο της, για το καλό των πολιτών τους οποίους οφείλει να έχει προτεραιότητα, να τους υπηρετεί καθημερινά και να μην τους υποτιμά, υποδεικνύοντας τους ασφυκτικά, εξυπηρετώντας προσωπικά συμφέροντα, το τι πρέπει να ψηφίσουν.

Ο κόσμος ξέρει να επιλέγει αυτούς που είναι δίπλα τους και βλέπει το έργο που έχει γίνει , όσο και αν το αμφισβητούν οι αντίπαλοί μας.

Σας ευχαριστώ για μία ακόμα φορά για την στήριξη σας και για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου, αλλά για να μπορέσω να συνεχίσω να σας υπηρετώ, όπως έκανα μέχρι τώρα, πρέπει όλοι μαζί , ενωμένοι, να δώσουμε για μία ακόμα φορά την ψήφο μας στον Πέτρο Τατούλη.

Αυτό είναι και το μεγάλο ζητούμενο της κάλπης της Κυριακής 2 Ιουνίου.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

Ευάγγελος Γιαννακούρας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.