Κάλεσμα Επιμελητηρίου Αρκαδίας και ΣΕ.ΒΙ.ΠΕ.Τ στην εθελοντική αιμοδοσία του «Άξιον Εστί»

Κάλεσμα Επιμελητηρίου Αρκαδίας και ΣΕ.ΒΙ.ΠΕ.Τ στην εθελοντική αιμοδοσία του «Άξιον Εστί»

Δεκέμβριος 11, 2019 - 11:44
0 σχόλια

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ως εκπρόσωπος των επιχειρήσεων και επαγγελματιών της Αρκαδίας, και ο ΣΕ.ΒΙ.ΠΕ.Τ ως εκπρόσωπος βιοτεχνών Αρκαδίας καλούν τα μέλη τους να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, για παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις, αύριο Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019, από τις 10:00 έως 16:00, στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τρίπολη.

Αγαπητά μέλη,

με τη δική μας καθοριστική συμμετοχή, εθελοντισμού και αλληλεγγύης, θα βοηθήσουμε να προσφέρουμε ζωή σε παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις.

Μόνο 10 λεπτά από τον χρόνο μας αρκούν για μια ανιδιοτελή πράξη καθαρά ζωτικής σημασίας.

Ο παιδικός καρκίνος είναι μια πληγή που πονά όλη την κοινωνία. Θα την αντιμετωπίσουμε μόνο αν στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί τα παιδιά, για να έχουν κι αυτά δικαίωμα στη ζωή.
Δώσε αίμα για τα παιδιά, κάνε ένα δώρο ζωής.

Ας μην επαναπαυόμαστε στην ιδέα ότι δεν πρόκειται να συμβεί σε μας. Αρκεί να θυμόμαστε ότι υποψήφιος αιμοδότης είναι κάθε υγιής άνθρωπος, υποψήφιοι δέκτες, είμαστε όλοι.

Σας περιμένουμε όλους

 

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ                                                             ΓΙΑ ΤΟ ΣΕ.ΒΙ.ΠΕΤ

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

     ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΟΥΠΗΣ                                                                          ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.