Κάλεσμα Αρκαδικού στο φίλαθλο κοινό

Κάλεσμα Αρκαδικού στο φίλαθλο κοινό

Απρίλιος 02, 2015 - 08:56
2 σχόλια

Πέντε αγωνιστικές απέμειναν για να γίνει ένα μεγάλο όνειρο-πραγματικότητα, με τον Αρκαδικό να πλησιάζει καθημερινά ολοένα και περισσότερο στην ιστορική άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία.

Για να συμβεί αυτό όμως, πρέπει η ομάδα να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες των τελευταίων πέντε αγώνων, τους σημαντικότερους από το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου 4 Απριλίου, όπου υποδέχεται την ιστορική ομάδα του Φίλιππου Βέροιας (17.00) στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.

Στόχος του Αρκαδικού είναι να προσθέσει ακόμα μία επιτυχία, που θα τον διατηρήσει στη δεύτερη (προνομιούχο) θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής και ένα από τα σπουδαιότερα στην ιστορία του Αρκαδικού, καθώς με νίκη απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας, πλησιάζει πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι, καλούνται οι φίλοι της ομάδας να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, γεμίζοντας και πάλι το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης δημιουργώντας παράλληλα μία όμορφη μπασκετική ατμόσφαιρα, όπως μόνο αυτοί γνωρίζοντας, ενισχύοντας την προσπάθεια όλων των παικτών της ομάδας για την κατάκτηση της νίκης.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

"Χωρίς τον Απόλλωνα Δεληγιώργη ο οποίος υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και παρά τα υπόλοιπα προβλήματα τραυματισμών, ο Φίλιππος Βέροιας δοκιμάζεται το Σάββατο (4/4) στη Τρίπολη κόντρα στον ισχυρό Αρκαδικό. Ο τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας Δημήτρης Γκίμας, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέρθηκε στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, όμως διατράνωσε για ακόμη μια φορά τη πίστη του ότι ο Φίλιππος θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην Α2. Αναλυτικά: " Αυτή ήταν μια δύσκολη από άποψη τραυματισμών εβδομάδα. Εκτός προπονήσεων, για διάφορους λόγους, έμειναν οι Τριχόπουλος, Πεταλωτής, Γκιουλέκας, Λευκαδίτης ενώ οριστικά νοκ άουτ είναι ο Δεληγιωργης μετά το χθεσινό βαρύ διάστρεμμα." ΧΑΙΡΕ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ ΑΜΕΤΡΗΤΗ!!!!!!!!! ΡΕ ΑΡΚΑΔΕΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΛΗΡΗ ΧΩΡΙΣ ΤΡAΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ;;;;;;;;;;;;;;

Ρε καραγκιοζάκο Μιχάλη. Κάποιος Αρκάς σου εχει κάνει κάτι στην προσωπική σου ζωή. Δεν εξηγείται αλλιώς το κόλλημά σου. Δεν πρέπει να έχεις ζωή εκεί που ζεις φίλε. Κάνε κάτι αλλιώς σε βλέπω με λευκό μανδύα σε ασυλο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.