Κάλεσμα Αρκαδικού για ένα γεμάτο γήπεδο

Κάλεσμα Αρκαδικού για ένα γεμάτο γήπεδο

Δεκέμβριος 07, 2017 - 15:11
0 σχόλια

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου  στις 17:00 το απόγευμα η ομάδα μας φιλοξενήσει τον Αμύντα σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς.

Ο 6ος παίκτης της ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια είσαστε εσείς και όλες τις νίκες τις κατακτήσαμε ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Οι αθλητές του συλλόγου, το προπονητικό τιμ και η διοίκηση για μια ακόμα φορά θέλουν να απευθύνουν κάλεσμα σε όλους, να βρεθούν στο ΔΑΚ Τρίπολης σε αυτή την σημαντική αναμέτρηση, να στηρίξουν με τη φωνή τους την ομάδα και στο φινάλε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί άλλη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα .

Η διοίκηση του Αρκαδικού θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό πως τα εκδοτήρια του σταδίου θα ανοίξουν από τις 15:00, μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές θα είναι στα 10€ σε όλες τις θύρες, ενώ θα υπάρχει και φοιτητικό/μαθητικό εισιτήριο στα 5€.

 Επίσης θα πωλούνται από την ιστοσελίδα μας, στην κατηγορία «εισιτήρια», τα καταστήματα Γερμανός και COSMOTE και από το www.tickethour.com.

Τέλος συνεχίζεται  η προμήθεια των εισιτηρίων διαρκείας τα οποία μπορείτε να τα προμηθευτείτε στα γραφεία μας στο ΔΑΚ Τρίπολης ι το Σάββατο μετά τις 15:00

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.