Καλάθια αλληλεγγύης από Πήγασο και Πολιτιστικό Σύλλογο Άστρους (pics,vid)

Καλάθια αλληλεγγύης από Πήγασο και Πολιτιστικό Σύλλογο Άστρους (pics,vid)

Δεκέμβριος 29, 2016 - 13:16
0 σχόλια

Ρεπορτάζ του astrosnews.gr

Αγώνας μπάσκετ με πολλούς πρωταγωνιστές και έντονο τον χαρακτήρα της κοινωνικής προσφοράς στο Κλειστό του Αστρους.

Αντίπαλοι ο Πήγασος και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αστρους, με το τελικό 67-43 να δείχνει ότι η ομάσα της Θυρέας να βρήκε… σκούρα απέναντι στους «ψυχωμένους» αντιπάλους της. Το σημαντικό, όμως, σ’ αυτή την αναμέτρηση ήταν η προσπάθεια να συγκεντρωθούν, αντί εισιτηρίου, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για συντοπίτες μας που τα έχουν ανάγκη. Οσα συγκεντρώθηκαν (και ήταν αρκετά αν κρίνουμε από την προσέλευση του κόσμου) θα δοθούν σε φορείς της περιοχής που γνωρίζουν καλά τις πραγματικές ανάγκες.

Το παρών έδωσαν επίσης ο Δήμαρχος κ. Π. Μαντάς με μέλη της δημοτικής αρχής, μέλη της αντιπολίτευσης στο ΔΣ, ο πρόεδρος της δ/κ Αστρους κ. Δικαίος και η πολιτευτής με τη ΝΔ στην Αρκαδία κυρία Ευη Τατούλη.

Πολλά συγχαρητήρια στους δύο συλλόγους για την εξαιρετική τους πρωτοβουλία, δείχνοντας πως ένας τοπικός σύλλογος, εκτός των άλλων, έχει κυρίως κοινωνική αποστολή.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο με φάσεις από τον αγώνα, δηλώσεις, καθώς και τι είπαν στην κάμερα του astrosnews οι εκπρόσωποι των συλλόγων Βασ. Κολοβός και Διον. Κασκαμπάς.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

astrosnews_ΠΗΓΑΣΟΣ_ΠΟΛΙΤ.ΑΣΤΡΟΥΣ_28_12_16Γ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.