Κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από την Ελλάδα και την Κύπρο στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο (pics,vid)

Κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από την Ελλάδα και την Κύπρο στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο (pics,vid)

Δεκέμβριος 27, 2019 - 21:00
6 σχόλια

Από την Κρήτη μέχρι την Ορεστιάδα και από την Κέρκυρα μέχρι τη Χίο, ένας ηθοποιός, ένας τραγουδιστής και 5 μουσικοί παρουσίασαν, μέσα από διαδραστικά με το κοινό στοιχεία ήθη, έθιμα των υπέροχων ελληνικών και κυπριακών πόλεων και χωριών στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο το απόγευμα της Παρασκευής 27 Δεκεμβρίου.

Κάλαντα βυζαντινά, νησιώτικα, μακεδονίτικα, ηπειρώτικα και κυπριακά, ήχησαν κατά τη διάρκεια της παράστασης και μέσα από ευφάνταστα κείμενα διασκέδασαν μικροί και μεγάλοι.

Συμμετείχαν οι: Σπύρος Χαλκιάς (ηθοποιός - αφηγητής) Θάνος Ματζίλης (τραγουδιστής), Γιάννης Γκαβαρδίνας (κρουστά σαντούρι), Ρίτα Ζωβοΐλη (κανονάκι), Ρισέλ Μέτα (κιθάρες - νυκτά), Σταυρούλα Τρυφιάτη (καβάλι - κρουστά), Νίκος Χιώτογλου (πιάνο).

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κάλαντα από την Ελλάδα


6 Σχόλια

9.22 Χάσου να χαθείς καραγκιόζη. Δεν το ξέρανε να βάλουνε κλαρίνα και γουρνοπούλες για να πας να περιδρομιάσεις μαζί με άλλους πανηγυρτζήδες λιγούρη. Εσείς οι μίζεροι και πικρόχολοι καθήστε σπίτια σας αν δεν γουστάρετε ή τραβάτε έξω στις καφετέριες να καπνίζετε σαν τους δακτυλοδεικτούμενους κατάδικους. Όλοι όσοι πήγαμε περάσαμε μια χαρά και χωρίς την ξινίλα σας. Αλλά πώς να πάει μποροστά η πόλη όταν υπάρχουν οι ξινισμένοι που της σκάβουν καθημερινά το λάκκο;

Παντως και εσυ με το ¨χασου να χ... ...οζη' που γράφεις, δεν φαίνεται να ανήκεις σε διαφορετικη ομάδα απο αυτους που κατακρίνεις και ας πήγες(;) στην παράσταση..

Ανώνυμος 9:22 Την άλλη φορά να μας πεις τι εκδήλωση σου αρέσει να στη φέρουνε και να έρθεις με τη σκυλοπαρέα σου να γεμίσει όλο το Μαλλιαροπούλειο κοπρίτες

Απίθανη παράσταση κι εξαιρετικοί μουσικοί κι ερμηνευτές!μπράβο και πάλι μπράβο!κι όσο για τους ξινισμένους υπάρχει και ξίδι!άλλωστε μια ζωή σε αυτή την πόλη η γκρίνια κι η μιζέρια πάει σύννεφο!ευτυχώς που υπάρχουν και άνθρωποι που βλέπουν διαφορετικά την πολιτιστική μας κουλτούρα και δεν σκέφτονται μόνο γουρουνοπούλες και κλαρινα !!!

Το μόνιμο τρόλ που δεν αφήνει κανέναν χωρίς βρίσιμο αν είναι επικριτικός στην δημοτική αρχή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.