Καλαματιανός ξεσηκωμός για το ντέρμπι με τον Παναρκαδικό

Καλαματιανός ξεσηκωμός για το ντέρμπι με τον Παναρκαδικό

Ιανουάριος 02, 2019 - 18:00
3 σχόλια

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας και το πρώτο παιχνίδι για το νέο έτος φέρνει αντιμέτωπους τον Παναρκαδικό με την Καλαμάτα για την 13η αγωνιστική την Κυριακή (6/1, 15:00).

Το μεγάλο αυτό Πελοποννησιακό ντέρμπι αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού των δύο γειτονικών νομών με τους φιλάθλους της Καλαμάτας να ετοιμάζουν απόβαση στην Τρίπολη για να σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας που βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα οι φίλαθλοι της "Μαύρης Θύελλας" αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες του ιστορικού γηπέδου του Παναρκαδικού για να δουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας τους κόντρα στους πράσινους της Τρίπολης. 

Έτσι λοιπόν το παιχνίδι του Παναρκαδικού με την Καλαμάτα θα πραγματοποιηθεί όπως όλα δείχνουν σε γεμάτες κερκίδες δημιουργώντας μια αίγλη από τα παλιά με το τριφύλλι να έχει ανάγκη τους φιλάθλους του για να μπορέσει να πάρει το θετικό αποτελέσμα που επιθυμεί.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Αντε μπας και ξεπερασει τον φετινο μεσο ορο των 120 εισιτηριων η ''ομαδα της πολης''..

Γιατί τόση κακία ρε παιδιά; Η Τρίπολη έχει και καμαρώνει δύο ομάδες στις εθνικές κατηγορίες του ποδοσφαίρου. Γιατί κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι πρέπει να τις υποστηρίζουμε και τις δύο; Τι δεν καταλαβαίνουν και βγάζουν συνέχεια χολή; Έλεος!!!

Γιατι κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι....ελεος!!!πόσο ακομα?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.