Καλαμάτα - Λεωνίδιο 3-1 (vid)

Καλαμάτα - Λεωνίδιο 3-1 (vid)

Ιανουάριος 08, 2018 - 12:04
0 σχόλια

Στις νίκες μετά την εντός έδρας ισοπαλίας της περασμένης αγωνιστικής επέστρεψε η Καλαμάτα. Η ομάδα του Έλβιο Μάνα ήταν αυτή η οποία είχε μεν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις όποιες ευκαιρίες είχε.

Η «Μαύρη Θύελλα» θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ στην φάση του 35΄, η κεφαλιά όμως του Καντούτση αντί για τα δίχτυα του Γιαννούση σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του τέρματος του. Από την πλευρά τους οι Αρκάδες απείλησαν σε μόλις δύο περιπτώσεις. Αρχικά στο 30΄ με το πλασέ του Αντρέα Κυρίου το οποίο δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Γκόμες και εν συνεχεία στο 44΄ με την κεφαλιά του ιδίου να καταλήγει άουτ.

Στην επανάληψη η Καλαμάτα ανέβασε την απόδοση της και στο 50΄ κατάφερε, να λύσει τον γόρδιο δεσμό χάρη σε αυτογκόλ του Μπούρα. Από το σημείο εκείνο και μετά η Καλαμάτα κυριάρχησε πλήρως στο ματς και στο 66΄ κατάφερε, να ζευγαρώσει τα τέρματα της με κεφαλιά του Τσουλάκου.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης σκόραρε εκ νέου για να κάνει το 3-0 ενώ οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν, το γκολ της τιμής στο 80΄ με κεφαλιά του Αντρέα Κύριου, διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Έλβιο Μάνα): Γκόμες, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλογερόπουλος, Καντούτσης, Λιόλιος, Νικολόπουλος (46' Σαραντόπουλος), Ζαχαρόπουλος (88' Νινιός), Καμινιώτης, Γουερέ, Τσουλάκος (83' Τσιγαρίδης), Αθανασόπουλος (65' Ρονκάτο).

ΛΕΩΝΙΔΙΟ (Γιάννης Νενεκούμης): Γιαννούσης Κώστ., Λάτσης Γιώρ., Μπακάλης, Κύριος Παναγ., Μπούρας (59' Δολιανίτης), Γιαννούσης Σοφ., Χιώτης, Βρετάκης (77' Μπαϊρακτάρης), Κύριος Πιτ (90' Λάτσης Γρηγ.), Κατσικαδάς (86' Καττής), Κύριος Αντρ.

Από: leonidion.gr / SDNA.gr / Best TV

Ειδήσεις: 
Video: 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΛΕΩΝΙΔΙΟ 3-1

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΛΕΩΝΙΔΙΟ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.