Καλαμάτα: 49χρονη κάρφωσε τον κουμπάρο της με μαχαίρι

Καλαμάτα: 49χρονη κάρφωσε τον κουμπάρο της με μαχαίρι

Σεπτέμβριος 20, 2019 - 12:45
0 σχόλια

 

Προφυλακιστέα, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, κρίθηκε χθες μετά την απολογία της η 49χρονη αλλοδαπή που τραυμάτισε με μαχαίρι στο λαιμό τον 46χρονο νονό του παιδιού της.
Ο 46χρονος, ο οποίος στάθηκε πολύ τυχερός, καθώς το μαχαίρι που του κάρφωσε στην αριστερή πλευρά του λαιμού δεν πείραξε καμία αρτηρία ή όργανο, έχει ήδη πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και χθες κατέθεσε στην ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση.
 

Το περιστατικό διαδραματίσθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί επίσημα από τις Αρχές, ο 46χρονος είχε επισκεφθεί το σπίτι του ζευγαριού και καθόταν με το σύζυγό της στο πεζοδρόμιο και έπιναν καφέ.
Κάποια στιγμή κατέβηκε από το σπίτι η 49χρονη και χωρίς να συμβεί κάτι, όπως καταθέτει το θύμα, τον πλησίασε, έσκυψε πάνω του και του κάρφωσε το μαχαίρι στο λαιμό.
Ο 46χρονος, αφού απομακρύνθηκε από κοντά της, ζήτησε από τον κουμπάρο του να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπως και έκανε.
 
Ο 46χρονος έφτασε στο νοσοκομείο έχοντας το μαχαίρι καρφωμένο στο λαιμό και οι γιατροί τού παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ με χειρουργική επέμβαση του αφαίρεσαν το μαχαίρι, χωρίς ευτυχώς να έχει τραυματισθεί σπόνδυλος, όργανο ή αρτηρία.
Η γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς και όταν οδηγήθηκε στην Εισαγγελία, της ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έχει αναφέρει ότι δεχόταν παρενόχληση από τον 46χρονο μέσω μηνυμάτων που της έστελνε, ενώ και ο 46χρονος, από την πλευρά του, έχει αναφέρει στις Αρχές ότι είχε δεχτεί πριν από χρόνια μηνύματα ερωτικού περιεχομένου από την 49χρονη, αλλά δεν τα δέχτηκε και δεν ανταπέδωσε ποτέ.

Της Βίκυς Βετουλάκη, tharrosnews.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.