Κακουρέικο σατιρικό καρναβάλι 2014 (photos&video)

Κακουρέικο σατιρικό καρναβάλι 2014 (photos&video)

Μάρτιος 02, 2014 - 16:55
2 σχόλια

Φωτορεπορτάζ από το Κακουρέικο Σατιρικό Καρναβάλι

Για 4η συνεχόμενη χρονιά αναβιώνει το σατιρικό καρναβάλι στο Κακούρι, σκορπώντας τη σάτιρα, το κέφι, το ξεφάντωμα και το γέλιο που τόσο έχουμε ανάγκη ειδικά σήμερα, σε όλους..

17 άρματα, πάνω από 400 καρναβαλιστές έδωσαν  ένα δυναμικό παρών κάνοντας άπαντες να μείνουν άφωνοι με τις ατάκες τους αλλά και με την πρωτοτυπία τους.

Ξεχώρισαν ο καραγκιόζης «Δήμαρχος», όπου μάλλον όλοι τον αγαπούν και θα τον ψηφίσουν… Αλλά και ο βλάχικος γάμος. Σάτιρα για τοπικούς άρχοντες αλλά και πολιτικούς της  Χώρας, κυρίως όμως ο γιατρός… Άδωνις και η ..Μέρκελ ήταν στο στόχαστρο των Κακουρέων.

Ανάμεσά τους ο περιφερειακός σύμβουλος, κος Ρουμελιώτης, ο οποίος τη..Γλίτωσε από τη σάτιρα, ενώ ανέφερε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου δε χρήζει σάτιρας καθώς οδεύει ορθά, εστιάζοντας παράλληλα στη μοναδικότητα του εν λόγω καρναβαλιού.

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης, δήμαρχος Τρίπολης, τόνισε ότι ο καιρός σήμερα ήταν με το μέρος τους με αποτέλεσμα όλοι να χαρούν και να ξεφαντώσουν, ξεχνώντας τις έγνοιες τους. Πολύ εύστοχο ανέφερε το μήνυμα, που περνά μέσα απ’ το κακουρέικο καρναβάλι.

Παρουσιάστρια, ήταν η κα Κέζα, η οποία θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν για άλλη μία χρονιά στην πραγματοποίηση του καρναβαλιού αλλά και το δήμο Τρίπολης για την οικονομική βοήθειά του.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/1r1cOAbdFnA


2 Σχόλια

ΚΟΥΙΖ: ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΑΡΜΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ-ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??? α) ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΤΟ ΑΡΜΑ ? β) ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ? γ) ΤΟ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ? δ) ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ?