Κακοκαιρία: Η θάλασσα βγήκε στο δρόμο στα παράλια της Βόρειας Κυνουρίας (pics,vid)

Κακοκαιρία: Η θάλασσα βγήκε στο δρόμο στα παράλια της Βόρειας Κυνουρίας (pics,vid)

Φεβρουάριος 06, 2019 - 20:11
1 σχόλια

Σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στα παράλια της Βόρειας Κυνουρίας, καθώς η «φουσκωμένη» θάλασσα και οι δυνατοί άνεμοι είχαν ως αποτέλεσμα τα βότσαλα και η άμμος να βγουν στο οδόστρωμα.

Όπως μπορεί να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν στην περιοχή Γλυφάδα, Μπαταρόλα, Παλιόχανο και μπροστά στο κατάστημα «Mayo» υπάρχουν φερτά υλικά, φύκια, άμμος και βότσαλα τα οποία βγήκαν από τα κύματα γεγονός που φανερώνει την αγριότητα με την οποία τα κύματα χτύπησαν την περιοχή.

Επίσης σε ένα σημείο του δρόμου υπάρχει έντονη διάβρωση του οδοστρώματος και ένα βουνό από βότσαλα.

διαβρωση

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τον μεγάλο όγκο νερού και τα φερτά υλικά στον Τάνο και συγκεκριμένα στο ύψος του «Φούντα» όπου τα ορμητικά νερά κατεβαίνουν από τον Άγιο Πέτρο, το Καστρί, ακόμα και από τις Ρίζες Τεγέας.

tanos

Πηγή: astrosnews.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Φούσκωσε ο Τάνος


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δημοτικό αποχετευτικό δίκτυο ομβρίων υδάτων, ανύπαρκτο, στον Ατσίγγανο (Γλυφάδα), τι λέει η απερχόμενη Δημοτική Αρχή; Αλλά τι λέω, έχει συνδέσει τις οικίες με τον βιολογικό που βρίσκετε δίπλα; Το μαύρο προ των πυλών κυρίες και κύριοι της παρούσας Δημοτικής Αρχής.......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.