Κακό ξεκίνημα και ήττα... ΑΕΚ - Αστέρας 3-0

Κακό ξεκίνημα και ήττα... ΑΕΚ - Αστέρας 3-0

Ιανουάριος 20, 2019 - 21:24
9 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης πραγματοποιώντας άσχημη εμφάνιση γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με σκορ 3-0 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η αρκαδική ομάδα πλήρωσε το νωθρό ξεκίνημα της με την ΑΕΚ να το εκμεταλλεύεται πετυχαίνοντας 3 γκολ στο διάστημα των πρώτων 20 λεπτών με τους με τον Λιβάι στο 9' τον Άλεφ στο 11' και τον Πόνσε από το σημείο του πέναλτι στο 20'.

Η άσχημη αυτή εξέλιξη που πήρε η αναμέτρηση ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι πριν καν αρχίσει με καθώς η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε την πολυτέλεια αλλά και την ποιότητα να δώσει αυτή τον ρυθμό που ήθελε και να ελέγξει απόλυτα το καθαρό αποτέλεσμα της.

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Παράσχου στην συνέχεια δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν αφήνοντας ημιτελής αρκετές επιθετικές τους ενέργειες χωρίς να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί στην εστία του Μπάρκα.

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική ο Αστέρας Τρίπολης γνωρίζει νέα ήττα με το ίδιο σκορ από τον άλλο δικέφαλο και πλέον στρέφει την προσοχή του στον αγώνα για το κύπελλο Ελλάδος που ακολουθεί με την ΑΕΛ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

ΑΕΚ (Μ. Ουζουνίδης): Μπάρκας, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γκάλο, Μπακασέτας, Άλεφ, Μάνταλος (71' Κρίστισιτς), Χουλτ, Λιβάια (78' Κλωναρίδης), Πόνσε (81' Γιακουμάκης).

Αστέρας Τρίπολης (Γ. Παράσχος) : Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ορτέγκα, Κώτσιρας (46' Βλάχος), Κυριακόπουλος (65' Φερνάντεθ), Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (73' Δουβίκας), Καλτσάς, Μανιάς.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

ωχ ωχ ωχ ................. ΤΡΙΑ τα ωχ .............τι μεγαλειωδη εμφανιση ηταν η σημερινη !!!!!!!!

Δικαιώθηκε τις προάλλες ο γνωστός ολυμπιακακιας αλλά σήμερα τον δίκασε η ΑΕΚΑΡΑ. Καλό αφανισμό

23:04 θα περιμένεις και εσυ σαν μερικού άλλους δεν είσαστε και πολλοί αν κρίνω πόσοι σχολιάζετε αρνητικά τόσα χρόνια. Θα περιμένεις πολύ λοιπόν για αφανισμό γιατί από ότι βλέπεις καλά κρατεί τόσα χρόνια και ο Αστέρας και ο Ολυμπιακακιας όπως τον αποκαλείς βλάκα . Όσο για την Αεκαρα σου αρκετά ρεζιλίκια της έχει κάνει ο Αστέρας και θα ακολουθήσουν και αλλά στο μέλλον αν σταματήσουν οι Μανταλοβουτηχτες

09:01 Κατά τη γνώμη σου δηλαδή, αν δεν "βούταγε" όπως λες ο Μάνταλος, ο Αστέρας θα το γύρναγε το ματς που ήταν στο 2-0 και θα το έκανε 2-3. Ρε ουστ πανύβλακα που βγήκες να γράψεις τη μακακία σου. Τράβα φάε τώρα αμάσητο το σανό που σε ταϊζουν Καϋμενάκης και Μποροβήλος και όταν χωνέψεις πες το μας να το ξέρουμε

10.24 εσένα ποιος σε ταΐζει σανό; Κόκκινο σανό τρως;;; Σας τσούζει ο Αστέρας. Μια μικρή ομάδα που σας τσούζει εδώ και χρόνια. Φυσικά και δεν μας αρέσει φέτος ο Αστέρας μας, αλλά ελπίζουμε να ανασυγκροτηθεί η ομάδα και οι παράγοντες να πράξουν τα δέοντα ώστε να σας πονάμε πάλι στο μέλλον.

10:24 πρώτα πρώτα αν δεν βούταγε ο Μάνταλος το Αεκακι δεν θα μας είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο για χθες θα ήταν άλλο ματς βέβαια χωρίς βουτιές

Έχει κοκκινίσει ο σβέρκος σας από τις φάπες της ΑΕΚ. Κρατήστε στη διοίκηση τα δύο αδέρφια ... και περιμένετε προκοπή !!!

Εσείς που δεν είστε 2-3 αλλά είστε χιλιάδες το κοτέτσι γιατί δεν το γεμίζετε; Περιμένετε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που είπε και ο Ολυμπιακακιας στην κατάθεση του; Περιμένουμε και τις δημοτικές εκλογές που θα εκλέξετε και καλά δήμαρχο για να γελάσουμε με τη δυναμική της. Όσο για τα πάρτι που έχετε κάνει στην ΑΕΚ είναι γεμάτα κραγιόν. Αλλάξτε χρωμα το βαρεθήκαμε το κόκκινο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.