Κακλαμάνος: Προέχει και προβληματίζει το αύριο (video)

Κακλαμάνος: Προέχει και προβληματίζει το αύριο (video)

Ιούλιος 03, 2015 - 15:09
0 σχόλια

Για την κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα και το δημοψήφισμα της Κυριακής μίλησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή 3 Ιουλίου.

Ο κ. Κακλαμάνος μίλησε για δραματικές στιγμές που ζει η Ελλάδα, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι υπάλληλοι και οι εμπορευόμενοι. Προέχει η Ελλάδα και η αξιοπρέπειά μας αλλά πάνω απ’ όλα προέχει και προβληματίζει το αύριο, είπε.

Το θέμα για τον κ. Κακλαμάνο είναι το πώς βλέπουμε την Ελλάδα μετά το δημοψήφισμα, τη μετά από οποιοδήποτε αποτέλεσμα Ελλάδα. Κινούμενος μέσα στην πόλη έχει διαπιστώσει έναν προβληματισμό των συμπολιτών του για το μέλλον της χώρας και όχι πόλωση και διχασμό.

Το μείζον θέμα είναι τι γίνεται τη Δευτέρα κι αν ο κατήφορος θα είναι μεγάλος

Τέλος, θέλησε σαν πολίτης να ευχηθεί να υπάρξει νηφαλιότητα και το αποτέλεσμα που θα βγει από την κάλπη να μην είναι αυτό που θα προβληματίσει, αλλά να προβληματίσουν οι ερχόμενοι μήνες, και ευχήθηκε να είμαστε μονιασμένοι και ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τα δεινά τα οποία επιφυλάσσει η Κυριακή.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κακλαμάνος: Προέχει και προβληματίζει το αύριο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.