Κακλαμάνος: Μη σας παραπλανεί ο κ. Σμυρνιώτης με την παρέα του (video)

Κακλαμάνος: Μη σας παραπλανεί ο κ. Σμυρνιώτης με την παρέα του (video)

Σεπτέμβριος 23, 2014 - 12:21
45 σχόλια

Ζητάμε πίστωση χρόνου από τον κόσμο ώστε να βρούμε την τελική λύση

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τάσος Κακλαμάνος και μίλησε για όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Κακλαμάνος μίλησε για την αποχώρηση της κας Γιαννούλη από τη συνεδρίαση που ίσως να μην κατάλαβε ότι όταν ένα θέμα τίθεται σε ψηφοφορία και κλείνει δεν μπορεί να επανέλθει ξανά για συζήτηση. Ο ίδιος της ζήτησε συγγνώμη αν την στενοχώρησε. Τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει μία τάξη και μία ιεραρχία και ο ίδιος είναι δεκτός να τα συζητά όλα, αλλά με τους κανόνες του συμβουλίου.

Ο κ. Κακλαμάνος αναφέρθηκε στο πολύ σοβαρό θέμα που έχει προκύψει με τα απορρίμματα που αυτή τη στιγμή η πόλη έχει περίπου 800.000 κιλά σκουπίδια στις πόρτες των σπιτιών μας. Μίλησε για τον εργολάβο, τον οποίο χαρακτήρισε κάκιστο, καθώς δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του. Απάντησε και στο ερώτημα του κ. Σμυρνιώτη γιατί δεν τον βγάζουν έκπτωτο το μεταφορέα, για το λόγο ότι για να βγει έκπτωτος θα πρέπει να περάσουν 45 ημέρες, και τα σκουπίδια θα παραμένουν 45 ημέρες στην πόλη.

Τόνισε ότι τον τρόπο που έχει επιλέξει η νυν δημοτική αρχή να μεταφορτώνει τα σκουπίδια σε διάφορα σημεία της πόλης, είχε επιλέξει και ο κ. Σμυρνιώτης πριν από 2 χρόνια περίπου. Πράξη για την οποία κατηγορήθηκε η νυν δημοτική αρχή και από τον κ. Σμυρνιώτη, ο οποίος έκανε το ίδιο κι αυτός.

Τότε που ο κ. Σμυρνιώτης έκανε την αποκομιδή μέσα από την πόλη εμείς τον ενισχύαμε και τον βοηθούσαμε, ενώ αυτός τώρα μας αστυνομεύει και αντιστρατεύεται την προσπάθεια που κάνουμε για δικά του οφέλη

Ο κ. Σμυρνιώτης επαίρεται για το χώρο της Αγίας Τριάδας, έναν παράνομο χώρο που γι’ αυτόν έχει υποστεί ο πρώην δήμαρχος άνω των 12 μηνύσεων, αλλά και ο ιδιοκτήτης. Ο κ. Κακλαμάνος τόνισε ότι ο κ. Σμυρνιώτης ξεγέλασε τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου της Αγίας Τριάδας, καθώς του είπε για χώρο μεταφόρτωσης ΣΜΑ, κι αντί γι’ αυτό τον έκαναν ΧΥΤΑ. Ο ιδιοκτήτης έχει 370.000 ευρώ πρόστιμα από υγειονομικές και περιβαλλοντικές υπηρεσίες. Ο κ. Σμυρνιώτης έκανε μία περιοχή μπάχαλο, πολύ χειρότερη από το Πλάτωμα, κι έρχεται τώρα να μας ρωτήσει γιατί δεν κάνουμε χρήση αυτού του παράνομου χώρου.

Τόνισε ότι πλέον ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου στην Αγία Τριάδα δεν τους επιτρέπει να τον ξαναχρησιμοποιήσουν αν δεν τον ξεκαθαρίσουν κι έχει βάλει σκοινί απέξω.

Η Αγία Τριάδα δεν είναι η λύση δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΣ, και πρέπει να αναζητήσουμε άλλες λύσεις σωστές και νόμιμες. Το θέμα το δουλεύει και το επεξεργάζεται η δημοτική αρχή, όπως έκανε και η προηγούμενη δημοτική αρχή ασχέτως αν έκανε λάθος επιλογές, τις οποίες ο κ. Παυλής δεν θέλει να κάνει.

Τέλος τόνισε ότι δε θέλουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο αλλά να τον κοιτάνε στα μάτια και ζήτησε μία πίστωση χρόνου από τους πολίτες ώστε να βρεθεί η λύση.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο Κακλαμάνος για απορρίμματα


45 Σχόλια

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΑΣΟ Η ΕΤΟΙΜΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ. ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ. ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΠΑΧΑΛΟ. ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Η ΠΟΛΗ. ΜΟΝΟ Η *** ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ.

Ο Σμυρνιώτης έκανε την μεταφόρτωση μέσα στην πόλη Τασούλη γιατί δεν είχε νομιμοποιηθεί ο χώρος της Αγίας Τριάδας , εσείς κύριε Κακλαμάνο έχετε έτοιμη την λύση αυτή και την προσπερνάτε.Για το ινάτι του Παυλή έχετε επιλέξει την μεταφόρτωση στις γειτονιές της πόλης , στο ΙΚΑ Τρίπολης με τα ιατρεία και τους ασθενείς σε απόσταση αναπνοής από τα σκουπίδια και σε λίγο μέσα στα σχολεία. Δεν ντρέπεσαι να μας παραπληροφορείς τόσο απροκάλυπτα ? Νομίζεις ότι τρώμε κουτόχορτο να δούμε σε λίγο ποιούς εργολάβους θα "***ε" εσείς .

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ . ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ?

Έλα Τάσο που σου φταίει πάλι ο Γιάννης . Ο Μήτσιος είχε πει ότι έχει την λύση έτοιμη , η οποία είναι ποιά ? Να μεταφορτώνει όπου βρει ? Ο λαός δεν ξεχνά Τάσο θα σας τιμωρήσει και σύντομα μάλιστα όσο επιμένετε να τον υποβαθμίζετε με τέτοιου είδους συνεντεύξεις.

Την εξουσία την έχετε εσείς τώρα κύριε Κακλαμάνο και όχι ο Σμυρνιώτης κοιτάξετε γιατί κάνετε "κατάχρηση" της και μην ξεχνάτε ότι δεν απεφθείνεστε πλέον σε "αδιάβαστους" πολίτες . Το παραμυθάκι ότι φταίει για όλα ο Σμυρνιώτης δεν το τρώμε πια. Σε λίγο θα μας πεις ότι για όλους αυτούς τους βανδαλισμούς που συμβαίνουν στην πόλη τα τελευταία εικοσιτετράωρα φταίει ο Γιάννης , για τα φανάρια που δεν δουλεύουν φταίει ο Γιάννης , για το κυκλοφοριακό κομφούζιο της πόλης (βγάζουμε και τα κολωνάκια) φταίει ο Γιάννης ........ Μήπως η δική σας ανικανότητα φταίει Τασούλη και το γεγονός ότι το μόνο που σας ενδιέφεραι ήταν να πάρε την εξουσία χωρίς κανένα σχεδιασμό για το μέλλον αυτού του δήμου ? Χώρις κάνενα σχέδιο για τα σκουπίδια παρά μόνο προεκλογικές βλακείες για να τσιμπήσουμε τα ψηφαλάκια ? ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ !!!!

Μεγάλη ευαισθησία για τον κύριο Σβώλο τώρα Τασούλη. Όταν του *** την αστυνομία *** και *** (βλέπε κοτσιδάκια) δεν δείξατε την ίδια ανάλογη ευαισθησία

Ποιος παραπλανά ποιον βρίσκεται στα μάτια όλων όσων θέλουν να δουν. Τα παρακάτω προέρχονται από τον Ενιαίο Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής: "Οι σταθμοί μεταφόρτωσης απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.) είναι στεγασμένες κλειστές εγκαταστάσεις στις οποίες τα απορριμματοφόρα αυτοκίνητα μεταφέρουν και μεταφορτώνουν το περιεχόμενό τους σε αυτοκίνητα μεγαλύτερου ωφέλιμου φορτίου συνήθως με λόγο φορτίων 1:3 ή 1:4.Τα απορριμματοφόρα φθάνουν στο Σ.Μ.Α. (συνήθως σε κοινόχρηστα οικόπεδα εντός πόλης) μέσω σύντομου δρομολογίου ενώ τα φορτηγά του Σ.Μ.Α. μεταφέρουν τα απορρίμματα στην εγκατάσταση επεξεργασίας/διάθεσης η οποία είναι συνήθως εκτός πόλης . Χρησιμοποιούνται κυρίως συστήματα κονταίηνερς (χαλυβδοκιβώτια) που παραλαμβάνουν 18-20 τόνους απορριμμάτων. Οι Σ.Μ.Α. χωροθετούνται κατά το δυνατό εγγύτερα στο κέντρο βάρους των δήμων που εξυπηρετούν. Η ίδρυση και λειτουργία ενός Σ.Μ.Α. έχει σημαντικά πλεονεκτήματα: -Οικονομικά. Συντομεύεται δραστικά το πλήρες δρομολόγιο κάθε απορριμματοφόρου με αποτέλεσμα καλύτερη αξιοποίηση του προσωπικού συλλογής ,μείωση των νεκρών χρόνων για τη διαδρομή προς την εγκατάσταση επεξεργασίας/διάθεσης, οικονομία στα καύσιμα, στη συντήρηση και τις επισκευές, αύξηση του χρόνου ζωής του δημοτικού εξοπλισμού καθαριότητας. -Περιβαλλοντικά. Βελτίωση της καθαριότητας των εξυπηρετούμενων δήμων με την εξοικονόμηση και αξιοποίηση του προσωπικού. Δραστική μείωση των περιβαλλοντικών οχλήσεων (οσμές, σκόνη, διαρροή υγρών, διασπορά ελαφρών αντικειμένων) από τα πολλαπλά δρομολόγια των απορριμματοφόρων των δήμων στο δίκτυο που περιβάλλει και οδηγεί στο Χ.Υ.Τ.Α. Δυτικής Αττικής. Μείωση των αερίων ρύπων στην κυκλοφορία από τη μείωση των δρομολογίων των απορριμματοφόρων. -Κυκλοφοριακά. Ένας σταθμός μεταφόρτωσης των 600τονων/ημέρα θα καταργήσει 130 δρομολόγια απορριμματοφόρων και θα προσθέσει 32-34 νέα δρομολόγια με κονταίηνερς δηλαδή θα έχουμε συνολική μείωση 25-30% των εκτελουμένων δρομολογίων και μάλιστα με ομαλή διασπορά στη διάρκεια της ημέρας. Μειώνεται ο κυκλοφοριακός φόρτος με ευεργετικά αποτελέσματα στο κυκλοφοριακό πρόβλημα των πόλεων ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής. Οι μικρές ενδεχόμενες περιβαλλοντικές οχλήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά από την ορθή κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση των Σταθμών. http://www.esdkna.gr/pages/stathmoi2.htm

Παρακαλώ μαζέψτε τον , ο τύπος δεν παίζεται , τόσο πολύ θέατρο ? ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ

Τα πρακτικά δημοτικού συμβουλίου μάλλον θα σε διαψεύσουν Κακλαμάνε για τα όσα λές ότι έλεγες τα προηγούμενα 3,5 χρόνια. Κοβόσασταν έσυ και ο "δημαρχός σου"- όπως είπες στην συνέντευξη- ότι για όλα υπεύθυνος είναι ο δήμος και στην αποκομιδή και στη διαχείριση για αυτό μην παραεκτίθεσαι με κορώνες άνευ ουσίας και κοίταξε να καθαρίσεις την πόλη σύντομα.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ? Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΣΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ.

Αναρωτιόμαστε κάποιες φορές ως Έλληνες πολίτες φορολογούμενοι ( αν μη τι άλλο) και συνάμα πολίτες ενός Δήμου, για το που να βρίσκεται ο εισαγγελέας. Βλέπουμε την κατάντια της πόλης μας, όπως και επί Σμυρνιώτη, έτσι και επί Παυλή, και αναρωτιόμαστε εάν κάποιος εισαγγελέας θα κάνει κάποια κίνηση να καταγελθεί επιτέλους αυτό το έκτρωμα. Ήθελα νά ξερα, δεν υπάρχει κάποιος που να μένει στη Τρίπολη να δει τι γίνεται και να κάτσει στο εδώλιο κάποιους που παίζουν με την υγεία μας; Ήθελα να ξερα, πρέπει να θρηνήσουμε θύματα από μόλυνση και επιδημία για να πάνε κάποιοι στο εδώλιο; Είναι δυνατόν μπροστά από σχολεία να έχετε σκουπίδια τόνους; Καλά, οι εισαγγελείς δεν βλέπετε τίποτε; Τί σας πληρώνουμε; Τελειώνετε λοιπόν γιατί έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτό σημαίνει πως εθελοτυφλείτε. Είσατε συνυπεύθυνοι λοιπόν; Η δικαιοσύνη μπορεί να είναι τυφλή, αλλά όχι και να κάνει τα στραβά μάτια..... Και επιτέλους, μην παίζετε με τα νεύρα μας. Πήγατε ρε αθεόφοβοι και μαζέψατε τα σκουπίδια από την Περιφέρεια, για να μην τα δεί ο Τατούλης και ανησυχήσει; Καλά ρε, δενντρέπεστε. Θα σας βγάλουμε στο youtube ρε. Υπάρχουνε βιντεοσκοπημένα υλικά που θα γίνει πάταγος. Αδειάζετε τους κάδους της Περιφέρειας και όλη την πόλη την έχετε έτσι ρε; Δεν ντρέπεστε καθόλου; Ντροπή σας και σε σας και σε όλους τους παρατρεχάμενούς σας. Έρχεται η ώρα, και η τρόικα θα λάβει γνώση και για σας και τα καμώματά σας. Και για τα οικονομικά σας.

Μα καλά δεν ντρέπεστε καθόλου? Τι θα γίνει θα αρρωστήσουμε όλοι δεν το καταλαβαίνετε? Γίνεται επιλεκτική αποκομιδή και μετά οι κάδοι βρωμάνε τρομερα...Τι θα γίνει με την υπολοίπη πόλη.Πόσο ακόμα αυτή η κατάσταση, τα παιδιά μας δεν τα σκέφτεστε? Πρέπει να πεθάνει κάποιος για να νοιαστείτε........Το Υπουργείο Υγείας τι ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ? Τα συμφερόντα σας κοιτάτε όλοι και ο ένας πάει να βγάλει το μάτι του άλλου. ΝΤΡΟΠΗ

Εκείνη η έτοιμη λύση που υποσχόσασταν προεκλογικά πού είναι; Απορώ με το νοητικό επίπεδο αυτών που σας ψήφισαν!!!

Ναι ρε παιδάκι μου, δεν μπορείς να περάσεις με το αμάξξξι τώρα από το κέντρο. Σσσσσσωστό το σχόλιο σσσσου. Σαλάγατα...

Ρε κάγκουρα? Σας έκοψε το γύρω γύρω με το αυτοκίνητο γι αυτό λες ότι το διέλυσε το κέντρο?Οποιος επισκέπτης έρχεται θαυμάζει τους πεζόδρομους και τις πλατείες κι εσύ μικρέ ιθαγενή παραπονιέσαι? Ντροπή πια...

ΤΑΣΟΥΛΗ ΠΟΣΟ ΘΑ ΧΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΦΕΤΟΣ ΝΑΞΕΡΩ ΘΑ ΒΑΛΩ Η ΘΑ ΚΑΙΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΔΟ

Καλά το έλεγαν πολλοί πριν τις εκλογές ότι με αυτούς θα καταστραφεί η πόλη...Και δεν έχει περάσει μήνας , με τα θέατρα.Ντροπή σας, σε όλους σας, ανίκανοι. Αν δεν μπορείτε να παραιτηθείτε, αλλά που, αυτές οι πράξεις είναι για άντρες.Μας προσβάλετε όλους με αυτά που λέτε και κάνετε

Γιατί ρε Τάσο δε λες ότι θέλεις να ανοίξεις πάλι τη χωματερή? Αλλωστε προεκλογική δέσμευση στους φίλους σου είναι. Ανοιξε τη τουλάχιστον να τελειώνουμε δεν είναι ανάγκη να το φέρνεις γύρω γύρω και να βρωμίζεις όλη την πόλη.

Δυστυχώς χάθηκε κάθε μέτρο πλέον και εξέλειπε και η τελευταία σταγόνα νομιμότητας και εντιμότητας..... η νομιμότητα καταργήθηκε στην πράξη, και κάτω από την έλλειψη του οποιουδήποτε προγραμματισμού, με το να αναζητούμε σε ρούγες και σοκάκια, κρυφά, έναν χώρο να φορτώσουμε τα σκουπίδια .. η εντιμότητα αποδεικνύεται πως δεν υπήρχε ποτέ γιατί την ίδια ώρα που λέγαμε πως υπάρχει έτοιμη λύση, ο επικεφαλής ήξερε πως δεν είχε τίποτα στα χέρια του. Έτσι άρχισε να έρχεται η μια σφαλιάρα μετά την άλλη και μέσα από τον ίδιο χώρο (μπροστάρης ο αδελφός αντιδημαρχου). Το αποκορύφωμα ήρθε σήμερα, που ξεκίνησε το κομβόι των οχημάτων από την Τρίπολη και ήρθε για να μεταφορτώσει στο Κακούρι...!!!! και βέβαια έφυγαν κακήν κακώς από εδώ... .... Μέχρι εδώ φίλε... Τέλος... είπαμε να στηρίξουμε .... να βάλουμε πλάτη.... αλλά όχι και να κάτσουμε κιόλας...

Τασούλη όταν στα έλεγε ο Σμυρνιώτης ότι δε γίνεται να κάνεις κάθε μέρα μεταφορά δεν τον άκουγες το έπαιζες πολύξερος. Στα έλεγε ο Γιάννης γιατί τα έχει περάσει όλα αυτά, τη μία θα είναι κλειστή η Φυλή , την άλλη θα έχουν απεργία οι εργάτες, ,μετά θα χαλάσει το αυτοκίνητο του μεταφορέα κ.ο.κ, Τι θα κάνεις θα αφήνεις συνέχεια τα σκουπίδια κάτω? Γι΄ αυτό αναγκάστηκε και τα πήγε ο Σμυρνιώτης στην Αγία Τριάδα, τι νομίζεις ήθελε να δημιουργήσει καινούργια χωματερή χωρίς λόγο? Εσύ τώρα να μας πεις γιατί θέλεις να δημιουργήσεις κανούργιες χωματερές? Ο δήμαρχος σου μας είπε ότι θέλει να πάρει 4 αδειοδοτήσεις, δε μας είπε όμως που θα είναι αυτές . Γιατί? θα έχουμε νέες εκπλήξεις?

Παπαγαλοι του σμυρνιωτη με συμπαραστατη το εκβιαστικο *** συνεχιστε το κραξιμο. ***

Επίκαιρο τραγούδι για την κατάσταση της πόλης μας και αυτών που μας διοικούν, σας προτρέπω να θυμηθούμε και να ακούσουμε την επιτυχία του Ξυλούρη "Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί" . Αφιερωμένο και στον Πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης κ. Τάσο Κακλαμάνο

Είσαι κούκλος! σου πάει πολύ το μπλε πουκάμισο! και με την γραβάτα είσαι έτοιμος για έξοδο! Καλά να περάσεις το βράδυ

ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ *** ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο *** Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΖΟΔΡΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΙΧ ΜΕ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.....ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?.........

Ξύπνα papagalino, ξύπνα. Τελείωσαν οι εκλογές. Σε 5 χρόνια έχει πάλι. Αυτά τα γράφατε προεκλογικά οι του Παυλή για παπαγάλους. Για ποιο λόγο να γράφει κάποιος στοχευμένα εναντίον του Παυλή; Για τις εκλογές το 2019;;; Απλά κράζουν ΟΛΟΙ γιατί αποκαλύφτηκε σε χρόνο ρεκόρ τριών εβδομάδων το τεράστιο λάθος που έγινε στην επιλογή των συμπολιτών μας. Που είναι η λύση του σωτήρα που την είχε έτοιμη; Ποια είναι, θα μας την πει; Ποια είναι η διαχείριση που θα κάνει μετά; Kinder έκπληξη και αυτή; Πόσο καιρό θα κάνουν να μαζευτούν τα σκουπίδια; Για πόσο καιρό θα γίνεται καθημερινή μεταφόρτωση σκουπιδιών; Είναι εφικτό; Το καλοκαίρι τι έκανε ο συνδυασμός Παυλή; Μόνο μπάνια; Δεν ήξεραν ότι θα αντιμετωπίσουν το θέμα των σκουπιδιών; ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ!!!

τι εννοεις "ήρθαν στο Κακουρι να αδειασουν" ποιος ηρθε στο Κακουρι? να αδειασει που? ποιος το αποφασισε? και τελικα τι εγινε? κάντε ενα ρεπορταζ να παρουμε πληροφοριες

Ο Κος Κακλαμάνος κρίνει από τον εαυτό του και νομίζει ότι όλοι συμπεριφέρονται και σκέφτονται όπως αυτός. Ο Σμυρνιώτης προσπάθησε να τους βοηθήσει αλλά αυτοί δε θέλουνε. Εάν δεν ήθελε να τους βοηθήσει δε θα έτρεχε στην Αθήνα παρότι είχε χάσει να παρακαλάει το Σγουρό να πάρει άλλους 4800 τόνους. Δε θα τους είχε βρει ούτε χώρο για προσωρινή εναπόθεση, ούτε θα τους είχε έτοιμες υπουργικές αποφάσεις. Προχθές στη βιομηχανική ο Σμυρνιώτης ήταν αυτός που υπερασπίστηκε τους οδηγούς των απορριματοφόρων και δεν άφησε την αστυνομία να τους πάει αυτόφωρο. Γιατι ο κύριος Κακλαμάνος δε μας λέει πόσες φορές αυτός και η παρέα *** *** Πολύ γρήγορα ξεχνάει ο κύριος Κακλαμάνος , αλλά ο κόσμος δε ξεχνάει. Και θυμάται και βλέπει και κρίνει.

Εσείς παραπλανάτε τον κόσμο κύριε Κακλαμάνο και λαικίζετε συνέχεια. Προσέχτε γιατί εάν κάνουμε μοντάζ στις συνεντεύξεις σας θα δούμε ότι φάσκετε και αντιφάσκετε. Με τη φωνή και την αντάρα και τους θεατρινισμούς δεν πρόκειται να πετύχετε τίποτα.

Τασο μην κανεις δηλωσεις γιατι βαριεμαι να διαβαζω τοσα σχολοια εναντιον σου.

Απο τη πορτα σου περνω και τηγανιζεις σκουπιδια και μου πετας ενα κεφτε ευχαριστω δεν καπνιζω ωχ το ματι μου αυτα για την καταντια του παυλη και ολους τους υπολοιπους

Αν ήσουν υποψήφιος στις απονομές των βραβείων ΟΣΚΑΡ θα έπαιρνες σίγουρα για τον πρώτο ρόλο Κακλαμάνε. Κρίμα ένα τέτοιο ταλέντο να χάνεται στην Τρίπολη είσαι έτοιμος για μεγάλες πίστες χα χα χα ...

Καταντησατε την πολη ενα απεραντο σκουπιδοτοπο ,βαζετε σε κινδυνο την υγεια των πολιτων,που πληρωνουν για να εχουν την πολη τους καθαρη.Δεν υπαρχει ενας εισαγγελεας να σας κλεισει μεσα;Επιτελους αν δεν εισθε ικανοι να λυσετε το προβλημα ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!

Μα πας Τάσο τα σκουπίδια στο πλάτωμα σε ένα χώρο του Δήμου. Άντε να τελειώνουμε Ξυπνήστε

Πω πω μεγάλε... Τρομερό σχόλιο... Συντέλεσες τα μέγιστα στο θέμα που σχολιάζεις !!!! Μπράβο, είσαι από τους εξυπνότερους ψηφοφόρους και με φιαφιρά... Και πάλι μπράβο !!!

ΝΑΙ , ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΟΜΙΜΕΣ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ Ή ΣΤΑ ΔΑΣΗ Ή ΌΠΟΥ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.