Κακλαμάνης: Η ΝΔ θα στηρίξει ανεξάρτητες υποψηφιότητες στις αυτοδιοικητικές

Κακλαμάνης: Η ΝΔ θα στηρίξει ανεξάρτητες υποψηφιότητες στις αυτοδιοικητικές

Αύγουστος 30, 2018 - 10:59
1 σχόλια

Θα είναι ή δεν θα είναι υποψήφιος ο Κώστας Μπακογιάννης για τον Δήμο της Αθήνας; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει προ ημερών απαντώντας σε σχετική ερώτηση ότι, πρώτον, το κόμμα έχει κηρύξει τη μάχη εναντίον της οικογενειοκρατίας και, δεύτερον, ότι οι ίδιες οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να αναδεικνύουν τους υποψηφίους τους, αποφεύγοντας ξεκάθαρα να πει αν ο Κώστας Μπακογιάννης, γιος της Ντόρας Μπακογιάννη και ανιψιός του, θα είναι υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων.

Σήμερα, ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε στον Ρ/Σ 24/7: «Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να είναι υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας». Ο αντιπρόεδρος της Βουλής είναι και επικεφαλής της εκλογικής επιτροπής για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, θυμίζουμε.

Και συμπλήρωσε: «Η ΝΔ θα στηρίξει ανεξάρτητες υποψηφιότητες, θα εκπλαγείτε όταν έρθει η ώρα».

Αυτές οι δηλώσεις συσκοτίζουν παρά διαφωτίζουν το τοπίο, για τον εξής λόγο: Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε καλέσει σε συστράτευση και συσπείρωση, και είχε πει, μάλιστα, ότι όποιος δεν υπακούει στην κομματική γραμμή αυστηρά, δεν θα έχει τη στήριξη του κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Επάνω σε αυτή τη δήλωση είχε ακουμπήσει όλη η «φιλολογία» του τελευταίου μήνα ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα προσφέρει στήριξη στον νυν περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, ο οποίος δήλωσε στα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης της Τεγέας ότι η «Νέα Πελοπόννησος» είναι ανεξάρτητη παράταξη και ως ανεξάρτητη θα κατεβεί στις εκλογές.

Επομένως, ως... ανεξάρτητος θα έχει τη στήριξη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας ο νυν περιφερειάρχης;

Αργά ή γρήγορα, τα κόμματα θα πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους και να ακολουθήσουν τη γραμμή που θα χαράξουν.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ρε Πέτρο πώς αλλοιώς να στο πούνε για να το εμπεδώσεις: είσαι τελειωμένος ως οικογένεια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.