Και τώρα Μπεσίκτας…

Και τώρα Μπεσίκτας…

Σεπτέμβριος 17, 2014 - 23:01
0 σχόλια

20:00 Τηλεοπτική κάλυψη Novasports 1  - Ραδιοφωνική Radia Arcadia 93.8 

Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του αγώνα με την Μπεσίκτας την Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη στις 20:00 για την πρεμιέρα του στους ομίλους του Europa League ολοκληρώθηκε με τον Στάικο  Βεργέτη  να μην αντιμετωπίζει προβλήματα πλην του γνωστού θέματος τραυματισμού του Δημήτρη Κουρμπέλη που έμεινε στην Τρίπολη για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας.

Όλοι στην ομάδα αλλά και δια στόματος του προπονητή Στάικου Βεργέτη και του ποδοσφαιριστή Γιώργου Ζησόπουλου που βρέθηκαν στην απογευματινή συνέντευξη τύπου παραμονή του αγώνα όπως γίνεται συνήθως επισήμαναν τον ιστορικό χαρακτήρα που έχει ο αγώνας με την Μπεσίκτας για τον σύλλογο και η συμμετοχή της ομάδας σε μια τέτοια σπουδαία διοργάνωση όπως είναι το Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως οι ποδοσφαιριστές του Στάικου Βεργέτη είναι έτοιμοι να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα επιδιώξουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια πολύ ισχυρή ομάδα.

Η Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη λοιπόν αναμένεται να είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα τόσο για την ομάδα του Αστέρα και τους φιλάθλους του όσο και για την Τρίπολη και ολόκληρη την Αρκαδία.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.