Και τώρα Λεβαδειακός για τον Αστέρα

Και τώρα Λεβαδειακός για τον Αστέρα

Απρίλιος 04, 2019 - 22:07
2 σχόλια

Το παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανήκει πια στο παρελθόν με τον Αστέρα Τρίπολης να στρέφει την προσοχή του στην κομβική αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό.

Η αρκαδική ομάδα την Κυριακή (7/4, 17:15) υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" σε έναν αγώνα με την μορφή και τον χαρακτήρα του "τελικού" έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία στην ουρά της Super League.

Ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον Λεβαδειακό θέλει την νίκη και μόνο για να μπορέσει να πάρει βαθιά ανάσα και ουσιαστικά να κάνει το απαιτούμενο βήμα που χρειάζεται ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών.

Οι ξεκίνησαν την δουλειά για τον πολύ κρίσιμο αυτό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό με τον Γιώργο Παράσχο και τους συνεργάτες του να καταστρώνουν τα πλάνα τους και την ομάδα να μπαίνει σε ρυθμούς πρωταθλήματος.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.