Και τώρα... η Γερμανία!!

Και τώρα... η Γερμανία!!

Ιούνιος 17, 2012 - 14:00
1 σχόλια

Θα περίμενε κανείς ότι η σημερινή ημέρα θα περιλάμβανε αρκετές συζητήσεις στις παρέες της Τρίπολης για το εκλογικό αποτέλεσμα και τις συνέπειές του για το μέλλον της Ελλάδας, αλλά κάτι τέτοιο δε συμβαίνει, αφού η Εθνική Ελλάδας έκανε χθες το θαύμα της στον αγώνα με τη Ρωσία, αναζωπυρώνοντας τις ελπίδες ότι κάτι καλό θα συμβεί στο μέλλον.

Όλοι τώρα προσδοκούν τη σημαντική και συμβολική νίκη της Εθνικής μας επί της Γερμανίας, ζητώντας από τους διεθνείς μας να τα δώσουν όλα για όλα, αποδεικνύοντας την αγωνιστικότητα και περηφάνια του λαού μας, μετά και από τα "χαστούκια" που φάγαμε το τελευταίο διάστημα από τους Ευρωπαίους, ειδικά από τη Γερμανία.

Όσο για τις εκλογές... όλοι ελπίζουν ότι οι πολιτικοί μας θα δείξουν στο μέλλον την ίδια αγωνιστικότητα και δε θα το βάλουν κάτω στα δύσκολα που έρχονται.

Β.Θ.

Tags: 
Video: 

youtube://v/iS7Ar7UyYP8


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Τελικά ΝΑΙ έχουμε κυβέρνηση!!! Και όχι κανένα από "εκείνα" τα κοπρόσκυλα που μας λυμαίνονται χρόνια τώρα αλλά αυτούς τους 24 ΗΡΩΕΣ που μας γέμισαν με άπλετη χαρά και υπερηφάνεια για άλλη μια φορά. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΝΓΚΕΣ!!!! Ποιος Πικραμένος ρε παιδιά??????Ο Καραγκούνης είναι Πρωθυπουργός και Σαντος Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας. Υ.Γ:Για να καταλαβαίνεται γιατί όλοι σπάζονται με την πάρτη μας στην Ευρώπη. Έχουμε και λέμε: Μεγάλη ομάδα στη μπάλα και μεγάλη ομάδα στο μπάσκετ!Και αυτό από μια χώρα μόνο 11εκ ανθρώπων....τα συμπεράσματα δικά σας.