Και τώρα έχει τελικό… Παναθηναϊκός – Αστέρας 0 - 0

Και τώρα έχει τελικό… Παναθηναϊκός – Αστέρας 0 - 0

Ιούνιος 03, 2015 - 20:12
0 σχόλια

Φωτογραφία:(ICONPRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) Eurokinissi

Ισόπαλος δίχως τέρματα έληξε ο αγώνας για την 5η αγωνιστική των play off της Super League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές ευκαιρίες αλλά και στιγμές εντάσεις ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές με τους ‘’κιτρινομπλέ’’ να προσέχουν την αμυντική τους λειτουργία κλείνοντας υποδειγματικά τους χώρους και με τον Θεοδωρόπουλο να δηλώνει παρών σταματώντας τον Μπέργκ στις 3 καλύτερες φάσεις των πρασίνων στον αγώνα και έτσι να φτάνουν στην ισοπαλία.

Πλέον Αστέρας Τρίπολης και  ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν την τελευταία αγωνιστική Κυριακή (7/6, 20:30) στο γήπεδο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’  στο αγώνα τελικό που θα κρίνει ποιος θα πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές ευκαιρίες με τον Παναθηναϊκό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να πιέζεται η καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή του Αστέρας Τρίπολης. Μοναδικές  αξιόλογες φάσεις ήταν  το τετ α τετ του Μπεργκ στο 19’ με τον Θεοδωρόπουλο να σταματά το πλασέ του Σουηδού από πλευράς πρασίνων και το απευθείας φάουλ του Νίκο Φερνάντες που πέρασε λίγο άουτ.

Παρόλα αυτά όμως υπήρχαν στιγμές εντάσεις  όταν στο 32’ με τον τραυματισμό του Γιαννιώτα όταν ο Λαγός τον βρήκε στη μύτη με το γόνατο και ενώ πριν του είχε κάνει ένα σκληρό μαρκάρισμα ο Νάνο . Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς για 2-3 λεπτά και ο Έλληνας διεθνής να αποχωρήσει γεμάτος αίματα στην μπλούζα αλλά αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επέστρεψε το ματς.

Στην επανάληψη η αρκαδική ομάδα μπήκε πιο δυνατά χάνοντας την πρώτη ευκαιρία με τον Γιαννιώτα που μπήκε μέσα στην περιοχή με το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε όμως να περνά άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Σκούρτης, βρήκε με εξαιρετική κάθετη μπαλιά τον Τσοκάνη ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Κοτσόλη με το σουτ που επιχείρησε να είναι αδύναμο με τον Κοτσόλη να μπλοκάρει την μπάλα. Η τρίτη καλή του Αστέρα ήρθε στο 70’ όταν το μακρινό σουτ του Παντελιάδη πέρασε ελάχιστα άουτ. Οι γηπεδούχοι με την είσοδο του Καρέλη έγιναν πιο απειλητικοί στα τελευταία λεπτά με σημαντικότερη στιγμή την φάση του 80ου λεπτού με το πλασέ του Μπέργκ μέσα από την περιοχή να περνά άουτ. Όμως ο Αστέρας θα μπορούσε να φύγει από την Λεωφόρο ακόμα και με την νίκη όταν στο   87' ο Ιγκλέσιας έκανε το σουτ με τον Κοτσόλης να αποκρούει  και τον Σκούρτη που πήρε το ριμπάουντ να στέλνει την μπάλα άουτ στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα με το 0-0 να παραμένει μέχρι και το τέλος.

Γήπεδο: Απόστολος Νικολαϊδης

Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Παναθηναϊκός  (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Λαγός (80' Νίνης), Κουτρουμπής, Δώνης (60' Ζέκα), Ατζαγκούν, Μαυρίας (68' Καρέλης), Μπεργκ

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Ζησόπουλος, Αλόκο, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Ιγκλέσιας (90' Παπαχρήστος), Φερνάντες (66' Μουκάμ), Μουνάφο, Γιαννιώτας (58' Ρόλε), Σκούρτης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.