Και στον τελικό θα γίνει του Αστέρα

Και στον τελικό θα γίνει του Αστέρα

Μάιος 19, 2017 - 16:05
1 σχόλια

Παροξυσμός στις τάξεις των φιλάθλων του Αστέρα, σε ρυθμούς τελικού η πόλη

Αν μπορούσε κανείς να περιγράψει τι ακριβός γίνεται στις τάξεις του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κοινού της Αρκαδίας αναφορικά με τον τελικό του Final-4 του ηλικιακού πρωταθλήματος Κ17 ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό με μια λέξη αυτή θα ήταν... Παροξυσμός!

Η Τρίπολη φοράει τα γιορτινά της και είναι έτοιμη για την μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή που θα κορυφωθεί με τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στην Κ17 του Αστέρα και την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού.

Η μεγάλη επιτυχία και η πρόκριση των έφηβων της αρκαδικής ομάδας στον τελικό έχει ξεσηκώσει κυριολεκτικά την πόλη και τους φιλάθλους καθώς όλοι θέλουν να βρεθούν το Σάββατο (20/5, 19:30) στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για να παρακολουθήσουν τον τελικό και να σταθούν στο πλευρό των παιδιών της Κ17 του Αστέρα Τρίπολης.

Στην ποδοσφαιρική πιάτσα της πόλης η πρόκριση της κιτρινομπλέ Κ17 στον τελικό αποτελεί το πρώτο θέμα συζήτησης με το ενδιαφέρον και τον ενθουσιαμό για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό να είναι στα ύψη.

Η είδηση ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη δημιουργεί την εικόνα πως το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα ζήσει μεγάλες στιγμές αφού αναμένεται οι φίλαθλοι του Αστέρα Τρίπολης να δώσουν δυναμικό παρών και να είναι ασφυκτικά γεμάτο.

Επίσης αξίζει να αναφερθεί και το γεγονός πως μεγάλες προσωπικότητες του Ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν βρεθεί και θα βρεθούν και το Σάββατο στην Αρκαδική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσουν τον τελικό και να δουν από κοντά την μεγάλη αυτή γιορτή του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Κ17 του Αστέρα Τρίπολης για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται στον τελικό του Final-4 με στόχο το πρωτάθλημα και το τρόπαιο σε μια μεγάλη στιγμή για τον σύλλογο και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του.

Και τον τελικό θα γίνει του Αστέρα...

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.