Και στο φιλικό ήταν Αστέρας (photos)

Και στο φιλικό ήταν Αστέρας (photos)

Μάρτιος 26, 2015 - 20:46
0 σχόλια

Στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε κάτω από καταρρακτώδη βροχή το απόγευμα της Πέμπτης (26/3) στο βοηθιτικό γήπεδο του συλλόγου, ο Αστέρας κέρδισε με 1-0 την Republika Srpska χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Μούκαμ με σουτ στο 12ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος την ασθενή απόκρουση του Μάρκοβιτς στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίκο Φερνάντεθ.

Ο Στάικος Βεργέτης είχε την δυνατότητα να δει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και ασφαλώς να κάνει τις απαραίτητες δοκιμές βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας της αρκαδικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League.

Από πλευράς Αστέρα είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν και ποδοσφαιριστές των ακαδημιών με τους Μάνο και Συραγγέλα να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Μάνος, Τσοκάνης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ιγκλέσιας, Νίκο Φερνάντεθ, Λομπάτο, Μούκαμ, Παπαχρήστος, Σκούρτης, ενώ έπαιξαν ακόμα οι Θεοδωρόπουλος, Συρεγγέλας.

Republika Srpska: Μάρκοβιτς, Χόντζιτς, Ράντοβιτς, Πόποβιτς, Πέτροβιτς-Όγκνεν, Ρέντζιτς, Κίκιτς, Ίλιτς, Τζκόριτς, Γκοράνοβιτς, Σούριτς, ενώ έπαιξαν ακόμα οι Νικ. Πέτροβιτς, Τρίφκοβιτς, Φιλίπποβιτς, Βάσιτς, Γιέφσιτς, Γκλίσιτς, Γιέφτενιτς, Μαξίμοβιτς.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.