Και πολιτικό και στρατιωτικό το αεροδρόμιο της Τρίπολης

Και πολιτικό και στρατιωτικό το αεροδρόμιο της Τρίπολης

Σεπτέμβριος 15, 2014 - 20:54
3 σχόλια

Κοινή απόφαση Δ. Αβραμόπουλου και Μ. Χρυσοχοΐδη, για τη λειτουργία του αεροδρομίου

Ως αεροδρόμιο κοινής χρήσης μεταξύ Πολεμικής και Πολιτικής Αεροπορίας χαρακτηρίζεται το αεροδρόμιο της Τρίπολης σύμφωνα με κοινή απόφαση των Δ. Αβραμόπουλου και Μ. Χρυσοχοΐδη.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα υπογράψουν, αύριο Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:30, στο Υπουργείο Άμυνας, κοινή απόφαση για τη λειτουργία του αεροδρομίου Τριπόλεως ως αεροδρομίου κοινής χρήσης μεταξύ Πολεμικής και Πολιτικής Αεροπορίας.


3 Σχόλια

Απορώ ακόμη πως κάποιοι κρατούν θέσεις σε υπουργεία......Θέλουν να μας πουν δηλαδή πως με μια εμπορική πτήση η οποία θα κατευθύνεται ή θα αναχωρεί από την Τρίπολη, θα μπορεί ο κάθε ένας επιβάτης να βλέπει το τι ακριβώς γίνεται σε ένα από τα στρατιωτικά μας αεροδρόμια !!!!! Χρειάζεται τελικά τόσο τρελές σπουδές για να καταλάβει κανείς οτι αυτό δεν πρέπει να γίνεται ??? Ας γίνει απλά ένα αεροδρόμιο πολιτικό να τελειώνουμε.....ειδάλλως να μείνει ως έχει.......

Ίσως η καλλίτερη είδηση των τελευταίων δεκαετιών .... Από την εποχή της ασφάλτου, στην εποχή του αέρα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.