Και όμως είναι ακόμα εδώ... Παναρκαδικός-Παναργειακός 1-1 (video)

Και όμως είναι ακόμα εδώ... Παναρκαδικός-Παναργειακός 1-1 (video)

Φεβρουάριος 01, 2015 - 17:38
1 σχόλια

Ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα για τον Παναρκαδικό, ο οποίος υποχρέωσε σε ισοπαλία τον πρωτοπόρο Παναργειακό με 1-1 και δείχνει ότι είναι "πολύ σκληρός για να πεθάνει".

Το πρώτο ημίχρονο δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με μοναδική φάση άξιας σχολιασμού την αποβολή του Πότσι, ο οποίος έκανε αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Καδά στο 34'.

Παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα, ο Παναργειακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 58' με δυνατό σουτ του Μπελόν. Παρόλα αυτά, ο Παναρκαδικός δεν το έβαλε κάτω και έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Κώτσιρα στο 71'. Η ιστορική ομάδα της Τρίπολης έχασε καλή ευκαιρία με τον Πότια στο φινάλε του παιχνιδιού, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπούτας.

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Αρώνης, Μπούτας, Μπίσσιας (74' Πότια), Μπεντεβής, Κυριακόπουλος, Βλαχοκυριάκος (58' Σταθουλόπουλος), Δήμος (83' Χατζόπουλος), Κώτσιρας, Καδάς, Τριμπόνιας

Παναργειακός: Καρακούτσης, Ρότα, Πεχλιβανόπουλος, Λίτσος (60' Καλαγκάνης), Μπίρης, Λιόσης, Αγγελόπουλος (57' Σίμωσης), Πότσι, Κατσικοκέρης, Μπελόν, Κοιλιάρας (78' Πούτσι)

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παναρκαδικός - Παναργειακός 1-1


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΞΑΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.Ο ΑΛΠΙΝ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΛΙΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΟΥΤ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.