Και οι βουλευτές κολυμπούν στο... μαζούτ, παρά τις συστάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ

Και οι βουλευτές κολυμπούν στο... μαζούτ, παρά τις συστάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ

Σεπτέμβριος 19, 2017 - 10:38
1 σχόλια

Πριν από δύο μέρες, τα τηλεοπτικά συνεργεία των αθηναϊκών καναλιών κατέγραψαν κατοίκους της Αττικής οι οποίοι, παρά τις απαγορεύσεις των ειδικών, δεν ήταν δυνατόν να κρατηθούν μακριά από τη μολυσμένη με μαζούτ θάλασσα της Νότιας Αττικής, ύστερα από τη βύθιση του «Αγία Ζώνη II», που έχει προκαλέσει ρύπανση των ακτών.

Τις συστάσεις έκανε το ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και τις αγνόησε, εκτός από τους φανατικούς λουόμενους, ο κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστήριξε πως κολύμπησε στην παραλία της Βούλας και διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος δεν είδε καμία κηλίδα.

«Να σας πω ότι σήμερα επειδή έχω ένα πρόβλημα με το πόδι μου πήγα και έκανα μπάνιο στη Βούλα. Δεν είδα καμία κηλίδα» είπε χαρακτηριστικά από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής τη Δευτέρα, ενώ νωρίτερα είπε υποστηρίξει «να κάνουμε κριτική στον υπουργό Ναυτιλίας αλλα είναι περίεργο που ένα πλοίο στη ράδα βυθίζεται».

Και μπορεί ο ίδιος να διευκρίνισε αργότερα ότι η δική του εμπειρία δεν σημαίνει πως οι παραλίες της Αττικής δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα, ωστόσο ελπίζουμε οι πολίτες να μην ακολουθήσουν το παράδειγμα του υπουργού, εν μέσω καύσωνα στην Αττική, και αρχίσουν τα μακροβούτια στο μαζούτ. Αλλά και πέρα από αυτό, πώς είναι δυνατόν να πείσει μια κυβέρνηση τους πολίτες να ακολουθήσουν συγκεκριμένες οδηγίες αν οι ίδιοι οι βουλευτές της παραβαίνουν τις οδηγίες αυτές;..

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.