Και οι τρεις ήταν... «φευγάτοι»

Και οι τρεις ήταν... «φευγάτοι»

Οκτώβριος 19, 2016 - 20:10
18 σχόλια

Μια προφητική φωτογραφία για τρεις αποχωρήσεις

Αν μπορούσαν να προφητεύσουν το μέλλον τους στα δημοτικά πράγματα οι κκ. Κάμαρης, Τσούκας και Τυροβολάς δεν θα δέχονταν να φωτογραφηθούν δίπλα-δίπλα εκείνη την ημέρα.

Η φωτογραφία προφητική και οι τρεις τους αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον, απόντες από τα πράγματα. Από επιλογή, από πίκα ή από... σουτ.

Περίπτωση «σουτ» και μάλιστα από τη σέντρα, ο κ. Τσούκας. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ που θα... θα... θα... έκανε πράγματα και θάματα, εν μια νυκτί βρέθηκε εκτός νυμφώνος Παυλή χωρίς να ακουστεί κιχ. Στην «απολογία» του, τέτοιες μέρες πέρυσι, ο ίδιος δήλωνε: «Με κάλεσαν στο γραφείο σήμερα ο Γραμματέας του ΔΣ κ. Καπόγιαννης και ο κ. Κακλαμάνος και με πίεζαν να παραιτηθώ από μόνος μου. Με πίεζαν να υπογράψω ότι είμαι σε άδεια. Ο κ. δήμαρχος είπε ότι με διαγράφει για ατασθαλίες. Έπρεπε να ενημερωθώ ποια είναι αυτά, αφού αυτός τα ξέρει».

«Έχει γίνει μέρος των ατασθαλιών όπως και άλλοι», είπε για τον δήμαρχο. «Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Παυλή δεν ξέρουν τι γίνεται. Να μπει εισαγγελέας να δει ποιος φταίει και να πληρώσει όποιος φταίει», ολοκλήρωσε τη σκέψη του, έχοντας ήδη φάει «πόρτα». Ευκολάκι να διώξει ο Παυλής τον Τσούκα ως αποδιοπομπαίο τράγο. Μόνο που οι πομπές ακόμα ταλανίζουν τον Δήμο...

Περίπτωση «παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω», ο κ. Κάμαρης. Ο άνθρωπος που αποκάλεσε μία φορά «Σμυρνιωτάκο» τον Σμυρνιώτη σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και «έγραψε», δεν χωρούσε πουθενά. Πρώτος σε ψήφους με την παράταξη Σμυρνιώτη, δεν είδε τον εαυτό του στην καρέκλα του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας και στράβωσε. Όταν όμως τοποθετήθηκε εκεί, ήταν ήδη φευγάτος. Πήγε στον Παυλή, εξελέγη δημοτικός σύμβουλος και τσακ! ούτε εκεί χωρούσε. Τον έβαλε αντιπρόεδρο στο ΝΠΔΔ, δεν πάτησε ποτέ, πήρε το καπελάκι του και ανεξαρτητοποιήθηκε.

Περίπτωση «ξέρω τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι», ο κ. Τυροβολάς. Στην επιστολή παραίτησής του υπογραμμίζει τη φράση «για λόγους που ξέρετε πολύ καλά», αλλά δεν λέει και εμάς των υπολοίπων να μάθουμε. Ακούμε, όμως, ότι ο ίδιος σκέφτεται να την πάρει πίσω την παραίτηση. Ακούμε ότι οι λόγοι είναι προσωπικοί. Ακούγονται τόσα πολλά, που μόνο κολακευτικά δεν είναι για την παράταξη. Με τον ανασχηματισμό στα σκαριά, θα διατηρήσει την πλειοψηφία ο κ. Παυλής; Ή θα τρέχει τελευταία ώρα;

Χαμογελάστε, παρακαλώ. Το... «πουλάκι» προφητεύει!


18 Σχόλια

Εισαγγελέας δεν υπάρχει; όταν θα σκάνε μετά από χρόνια οι.............."ατασθαλίες" κάποιοι θα προσπιούνται ότι πέφτουν απτά σύννεφα.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΤΕ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΩΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΜΑΖΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟΥΣ ΦΟΝΤΟ.

Ακούγετε έντονα όμως, ότι ο Τυροβολάς σκέφτεται να την πάρει πίσω την παραίτηση του.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟ ΦΟΝΤΟ? ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΠΙΣΗΣ?

Τα καλύτερα παιδιά!!!!!!!!! και τα μπροστά και του φόντου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Από το 《ΠΑΥΛΗ προχωρά στην δημαρχεια τώρα!!!!》 Πήγαμε στο 《ΠΑΥΛΗ ΠΑΥΛΗ θα σε φάει το σκυλί!!!》 Α ρε γλέντια ένας δήμαρχος στηριζομενος στο ψέμα καταρρέει !

@ 21:15 - Θα είναι ο Παυλής υποψήφιος το 2019; Εντυπωσιακά νέα. Για ποιο λόγο όμως; Για να ολοκληρώσει το ...έργο του;

Την Δευτέρα το βράδυ στίς 8:00 θα εχουμε την ευκαιρια να τους φωτογραφισουμε και τους τρεις ξανα διπλα στον Νικολαου.

Η Τρίπολη είναι τυχερή να εχει για δημοτικούς συμβούλους τους "the three stooges" να τους χέρεστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΟΝ γιωργος (χωρίς επαλήθευση) στις Παρ, 21/10/2016 - 10:10 ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΝΤΟ......... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΙ ΛΕΣ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.