Και ο Αθανασιάδης στην λίστα των υποψήφιων κίπερ του Ολυμπιακού

Και ο Αθανασιάδης στην λίστα των υποψήφιων κίπερ του Ολυμπιακού

Μάιος 17, 2018 - 13:26
0 σχόλια

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αναζήτηση τερματοφύλακα με το όνομα του Γιώργου Αθανασιάδη να είναι και αυτός στην ερυθρόλευκη λίστα με τους Έλληνες πορτιέρο που εξετάζει. 

Μετά το ναυάγιο της υπόθεσης με τον Στεργάκη και το γεγονός πως όλα είναι ανοιχτά στην παραμονή η όχι του Προτό οι Πειραιώτες φαίνεται κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα κινηθούν για την ενίσχυση του άσου τους μιας και αυτή την δεδομένη στιγμή μόνο ο Χουρτεσιώτης μοιάζει να είναι σίγουρος για την νέα σεζόν.

Στα μέχρι τώρα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από τα ερυθρόλευκα ρεπορτάζ οι Καρνέζης και Ανέστης αποτελούν τους μεγάλους στόχους με τις περιπτώσεις τους να αντιμετωπίζουν αντικειμενικές δυσκολίες με τους Αθασιάδη και Σαφαρίκα να μπαίνουν και αυτοί στο κάδρο των υποψηφίων.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης μετά την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε με τον Αστέρα Τρίπολης στην Super League έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του και μένει να φανεί το κατά πόσο αυτά τα σενάρια έχουν βάση η όχι.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.